vineri , 25 septembrie 2020

Roger Waters va cânta alături de copii români la Bucureşti

Coachella Valley Music And Arts Festival 2008 - Day 3

Roger Waters va avea câţiva invitaţi speciali în cadrul concertului de la Bucureşti, nu mai puţin de 15 copii români fiind invitaţi să urce alături de el pe celebra scenă The Wall ce va fi asamblată în centrul Capitalei. Selectat chiar de Roger Waters, corul de copii va interpreta alături de acesta refrenul uneia dintre cele mai cunoscute piese din repertoriul Pink Floyd: Another Brick în The Wall. Spectacolul va avea loc în mai puţin de o săptămână, pe 28 august, în Piaţa Constituţiei din Bucureşti, şi se anunţă a fi cea mai spectaculoasă producţie muzicală organizată vreodată în România. 

Celebra piesa Another Brick în the Wall este unul dintre cele mai aşteptate momente din cadrul show-urilor The Wall, aceasta fiind cu atât mai specială cu cât Roger Waters o interpretează de fiecare dată alături de copii din ţara-gazdă. România nu va face excepţie, astfel că, pe 28 august, un cor de copii români va urca pe scenă pentru a cânta împreună cu Roger Waters unul dintre cele mai cunoscute refrene din istorie.

Cei cinsprezece copii au vârste cuprinse între 10 şi 15 ani şi studiază muzica de la șase ani, dedicându-şi mare parte a timpului cursurilor de pian, chitară sau vioară. Cei mai mulţi dintre ei au participat deja la mai multe olimpiade şi concursuri instrumentale internaţionale, activând în prezent în cadrul corului Şcolii Gimnaziale de Arte  Nr. 5 din Bucureşti, aflat sub atentă îndrumare a domnului profesor Marian Apostol. Corul a susţinut mai multe concerte la nivel naţional, în cadrul a diferite evenimente organizate la Palatul Parlamentului, Palatul Șuțu sau Primăria Sectorului 3 din Bucureşti, având totodată apariţii şi peste hotare, una dintre cele mai notabile fiind în cadrul unui concert  organizat la Gallard, în Franţa, unde s-au bucurat de un real succes în faţa a mii de spectatori.

Corul a fost selectat chiar de echipa artistică a lui Roger Waters, după analizarea mai multor propuneri, în prezent cei mici aflându-se în pregătiri pentru momentul artistic pe care îl vor interpreta alături de acesta, o serie de repetiţii fiind programate şi pentru ziua concertului, alături de artist.

Concertul The Wall va avea loc pe 28 august, în Piaţa Constituţiei din Bucureşti, şi promite cel mai spectaculos show organizat vreodată în România. Ultimele bilete sunt disponibile în reţeaua magazinelor Diverta, Magazinul Muzică, Librăria Mihai Eminescu şi Sala Palatului, precum şi online pe www.myticket.ro.

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *

Navighează pana sus