duminică , 1 octombrie 2023

Salma Hayek: Nu fac sport și nu mănânc sănătos

salma hayekfoto

Salma Hayek arată parcă tot mai bine pe măsură ce înaintează în vârstă, deși spune că nu urmează un regim de viață sănătos, spre deosebire de alte celebrități. Actrița spune că nu-i place să facă mișcare și că preferă, în schimb, să savureze câte un cocktail sau un pahar cu vin.

„Am prostul obicei de a nu face sport și de a nu mânca sănătos. Sunt uneori leneșă când vine vorba de întreținere. Toate la un loc presupun mult efort”, a declarat Hayek – care a pozat topless, recent – pentru revista Glamour. Chiar dacă trage chiulul la capitolul mișcare și trișează când vine vorba de alimentație, actrița, în vârstă de 49 de ani, spune că are totuși o regulă de la care nu abdică niciodată. „Indiferent cât de proaste ar fi obiceiurile mele, mereu mă demachiez înainte să merg la culcare. Chiar dacă sunt extenuată sau bolnavă, mereu îmi curăț machiajul de pe față. Nu-mi pensez sprâncenele timp de 90 % din an, dar un lucru pe care-l fac întotdeauna e să-mi îndepărtez machiajul”, spune Hayek.

Pe de altă parte, Salma Hayek a declarat în trecut că unul dintre secretele ei de frumusețe este că nu-și curăță fața dimineața. Detalii, aici.

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *