vineri , 8 decembrie 2023

Salma Hayek și secretul său de frumusețe inedit

salma-hayek-wide-wallpaper

La 46 de ani, Salma Hayek și-a păstrat locul în clasamentul celor mai frumoase femei ale lumii. Care este secretul tenului său curat și luminos? Actrița a dezvăluit că nu își spală fața dimineața, pentru a-și păstra pielea fragedă și lipsită de riduri.

Salma Hayek demontează regula demachierii riguroase de dimineață, atât de insistent recomandată de specialiștii în cosmetică. „Unul dintre secrete este să te speli întotdeauna pe față seara. Curăță tenul foarte bine seara. Un alt secret ciudat – nu te spăla pe față dimineața, deloc, niciodată. Pentru că noaptea pielea se regenerează, își reface anumite uleiuri de care ai nevoie pentru a-ți păstra tenul tânăr și echilibrează PH-ul”, a declarat actrița într-o emisiune TV. „Deci dimineața, poți stropi pielea cu apă – ceva ușor -, dar niciodată nu o spăla. Iar dacă tenul tău este murdar dimineața, înseamnă că nu l-ai curățat bine seara”, a adăugat Salma Hayek.

Actrița, nominalizată la Oscar, în 2002, pentru interpretarea sa extraordinară în filmul „Frida”, a lansat o gamă de produse de frumusețe pe care le comercializează în Statele Unite. Ea susține că prospețimea tenului său se datorează și faptului că folosește exclusiv aceste produse.

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *