duminică , 1 octombrie 2023

Salonul Cărții „Luceafărul”, un nou spațiu de evenimente, în București

foto

Joi, 2 noiembrie, de la ora 12.00, Compania de Librării Bucureşti inaugurează un nou spațiu de evenimente: Salonul Cărții „Luceafărul”. Aflat la etajul I al Librăriei „Luceafărul”, de pe Bulevardul Unirii nr. 10, spațiul are o capacitate de 150 de locuri pe scaune si este dotată cu tot echipamentul tehnic necesar. La evenimentul de lansare, invitată este scriitoarea Ileana Vulpescu.

La „Luceafărul”, toți cei interesaţi pot organiza atât evenimente de mai mică amploare – precum lansări de carte, mese rotunde, seri de lectură –, cât şi conferinţe, simpozioane sau cocktailuri. Aflat într-o zonă foarte centrală şi accesibilă, dar lipsită de alte spaţii destinate întâlnirilor culturale, suntem convinşi că Salonul de Carte „Luceafărul” va deveni în scurt timp un punct de întâlnire al iubitorilor de carte din capitală.

Evenimentul de lansare include și un moment dedicat cărții: lansarea volumului „Anița-cu-Bundița și minunatele ei călătorii în Lumea Lumilor împreună cu năzdrăvanul Duță-Ghinduță”, de Luiza Ciolac, cu ilustrații de Anne Chirițescu. Cu acest prilej, are loc și vernisajul lucrărilor ce ilustrează cartea cu povești, în prezența scriitoarei Ileana Vulpescu.

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *