joi , 30 noiembrie 2023

Sănătate și energie: 8 exerciții de yoga pe care oricine le poate încerca – VIDEO

yoga

Probabil că fiecare dintre noi a stat, cel puțin o dată-n viață, în poziția „podul” sau „lumânarea”. Le învățăm când suntem mici, la orele de gimnastică de la școală și, din păcate, uităm să le repetăm, ca adulți, din când în când, pentru a ne energiza trupul și spiritul.

Cunoscuta yogină Mandy Ingber spunea că nu ar trebui să fim stresați de faptul că n-am practica yoga perfect. „Nici eu nu o practic perfect”, adăuga ea, care antrenează de ani buni celebrități precum Jennifer Aniston sau Madonna. Nici faptul că nu avem timp să facem mișcare zilnic nu e atât de important, dacă reușim să-i alocăm, totuși, măcar 20 de minute, o dată la două-trei zile. Ea va face diferența dintre puțin și deloc!

Dacă nu vă simțiți în stare să faceți o rundă zdravănă de aerobic sau dacă sănătatea nu vă permite să practicați alte sporturi, încercați măcar aceste exerciții de yoga de bază. Beneficii? Le vom enumera într-un articol viitor. Garantăm însă trei dintre ele, dacă veți fi consecvenți: o postură mai frumoasă, un trup mai suplu și mai armonios și un tonus sufletesc extraordinar.

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *