vineri , 25 iunie 2021

Șansă la viață pentru Ioan Bănescu! Ciutacu și Badea licitează două tricouri în scop caritabil

CiutacuBadea

Victor Ciutacu și Mircea Badea își pun din nou la bătaie capitalul de imagine în scop caritabil: după ce au strâns bani pentru fosta campioană olimpică la canotaj Florica Lavric, cei doi realizatori de televiziune licitează acum două tricouri cu semnificație specială, pentru a salva un băiat bolnav de cancer limfatic.

„Un elev deosebit de talentat de la liceul Dinu Lipatti, considerat marea speranţă a chitarei clasice, se luptă cu o boală cumplită de sânge: cancer limfatic. Singura lui şansă e operaţie la Viena. O intervenţie costisitoare, la care familia nici nu îndrăzneşte să viseze. Ioan Bănescu mai are de îndurat două luni de chimioterapie, apoi transplant de celule stem. Tratamentul costă 50.000 de euro”, scrie Victor Ciutacu pe blogul său.

Realizatorul de la România TV mai spune că, alături de prietenul său Mircea Badea, plănuieșe să adune banii necesari tratamentului pentru Ioan Bănescu.  „Avem disponibile – eu și Mircea Badea – două tricouri de joc de la FC Utrecht, oferite de Mihai Neșu Foundation, în care am alergat la Mișcarea contra statului. Spălate, ca să preîntâmpin întrebările tâmpite. Le scoatem la licitație după aceeași regulă simplă pe care am aplicat-o și când am ajutat-o pe campioana olimpică la canotaj Florica Lavric”, spune Ciutacu.

Până în prezent, pentru Ioan Bănescu s-au strâns 17.000 de euro. Bani se pot dona prin SMS, la numărul 8848, cost 2 euro/mesaj, până vineri) ori prin transfer bancar, în contul:

ING Bank – Titular cont: ISTRATE ANI ROXANA
cont EURO: RO71INGB0000999903912419
cont LEI : RO61INGB0000999902012272

„Cine plătește prin transfer bancar și vrea să primească unul dintre cele două tricouri (cu autografele noastre şi al lui Mihăiţă Neşu) în care am alergat la Mişcarea contra statului trimite pe mail (victor@ciutacu.ro) copia ordinului de plată. Titularii celor mai consistente două donații vor primi tricourile. Poate şi un şpagat cu dedicaţie…”, încheie Victor Ciutacu.

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *

Navighează pana sus