miercuri , 20 ianuarie 2021

Șapte firme cosmetice pe care le cumpăr cu ochii închiși

foto

Pentru că nu m-au dezamăgit niciodată, pentru că și-au reconfirmat în timp calitatea, pentru că toate produsele lor mi-au făcut bine, mie și-apoi tuturor prietenelor cărora le-am recomandat sau le-am oferit cadou.

Odă firmelor cosmetice pe care le iubesc!

Mario Bădescu

Le-am descoperit anul trecut, iar de atunci le cumpăr fără ezitări: crema Kera Moisturizer și Olive Eye Cream – cea mai bună pentru conturul ochilor pe care am întâlnit-o până acum. De câteva luni, folosesc și loțiunea lor de corp Rich Olive Oil Body Lotion și e foarte hidratantă și lejeră.

Clinique

foto

Avem o foarte veche istorie de iubire, așa că am cumpărat de la acest brand nenumărate lucruri: fond de ten, pudră, rimel, gloss, balsamuri pentru păr, deodorante… Toate au o calitate excepțională, cred că sunteți de acord, dacă le-ați încercat. Le găsiți în multe locuri, dar AICI să știți că au o diversitate de produse Clinique, la prețuri mai bune!

The Body Shop

foto

O altă firmă pe care pur și simplu o iubesc, știe oricine mă cunoaște. N-am găsit nicăieri un unt de corp mai bun ca cel de la The Body Shop, iar serul lor de păr cu extract de semințe de struguri a fost cel mai longeviv produs din trusa mea. Ani de zile l-am cumpărat, până mi-am dat seama că aveam nevoie de o pauză de el. Astea sunt doar două exemple, dar am încercat probabil 50 % din producția The Body Shop. Mare, mare amor!

Clarins

foto

Unul dintre cele mai bune fonduri de ten pe care le-am avut vreodată a fost de la Clarins. Se cheamă „Everlasting” și plănuiesc să mi-l iau din nou, pentru la iarnă. Clarins mai face loțiuni demachiante bune și rujuri în nuanțe foarte frumoase. Sunt fan, fără îndoială! AICI sunt tot felul de bunătăți de la ei.

Bed Head

foto

Balsamul de păr pe care-l folosesc acum e acesta. Și cel de dinainte tot de la Bed Head a fost. Iar cel mai inedit produs pentru îngrijirea părului l-am avut de la aceeași firmă, un spray cu vitamine care miroase fantastic: Health Goddess Vitamin Booster and Detangler. Îmi place Bed Head mult și mereu sunt tentată să-mi cumpăr ceva de la ei, deși n-am nevoie. AICI le găsiți, la preț redus.

Lancôme

Nici nu știu de ce vă mai spun despre Lancôme, că știți și voi. Cred că e din seria brandurilor de vis ale oricărei femei. Cel mai bun rimel pe care le-am folosit în viața mea e Hypnôse, i-am ridicat și lui o statuie, aici. Fondul de ten Teint Idole l-am probat doar de câteva ori, dintr-o mostră, și l-am ținut minte. Iar demachiantul acesta e printre favoritele mele, la un loc cu cele de la Clarins.

Mineral Fusion

E o firmă pe care am descoperit-o în State, nici nu știu dacă se găsește la noi. De vreun an încoace folosesc fondul lor de ten, care mi-a făcut foarte bine, abia de curând mi se pare că nu mai e la fel (și de aia m-aș întoarce la Clarins sau Clinique). Apoi, tot de la Mineral Fusion mi-am luat un fard de obraz, foarte natural și fin, o să-l cumpăr din nou. Și un ulei de păr, am scris despre el aici, o bomboană. 🙂

În rest, m-au mai convins OPI, Tarte, Estée Lauder, Biotherm și Bioderma, cam astea ar fi în top. Ivatherm fac și ei produse foarte bune, dar n-am încercat suficiente cât să mă pronunț așa, isteric, cum fac eu când îmi place mult ceva.

Care sunt firmele voastre preferate, când vine vorba de cosmetice?

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *

Navighează pana sus