joi , 30 noiembrie 2023

Sarah Jessica Parker va lansa o colecție de pantofi, alături de Manolo Blahnik

SJP

Personajul pe care l-a interpretat în „Totul despre sex” a transformat pantofii Manolo Blahnik într-o adevărată emblemă a bunului-gust. Acum, Sarah Jessica Parker lucrează la o colecție de pantofi pe care o va lansa în parteneriat cu directorul executiv al casei de modă Manolo Blahnik, George Malkemus.

Pe lângă încălțăminte, Sarah și partenerul său de afaceri plănuiesc să includă în colaborarea lor și realizarea unei serii de genți și haine trench, despre care actrița promite că vor avea „combinații frumoase de culori”. Intitulată SJP, colecția va intra în magazinele Nordstrom la începutul anului viitor. „E amuzant, dar cred că într-un fel, oamenii așteptau asta de la mine, din cauza lui Carrie Bradshaw”, a declarat Sarah Jessica Parker pentru Vogue.

Pantofii vor avea prețuri cuprinse între 200 și 300 de dolari, iar gențile vor costa în jur de 700 de dolari. „Vom combina culori care, în general, nu sunt folosite împreună. Combinații frumoase pe care vă doriți să le fi avut în garderobă”, promite vedeta din „Totul despre sex”.

Foto: www.justjared.com

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *