miercuri , 4 octombrie 2023

Scarlett Johansson și Kate Winslet au pozat fără machiaj, pentru Vanity Fair

Main

De regulă, le vedem machiate și îmbrăcate pretențios, pe covorul roșu sau în pictoriale dichisite în reviste glossy. Însă, de data aceasta, Scarlett Johansson și Kate Winslet se arată lumii perfect naturale, fără pic de machiaj, în fotografii-portret publicate în cel mai nou număr al suplimentului „Hollywood”, editat de publicația Vanity Fair.

Îmbrăcate simplu și purtând doar câte un accesoriu discret în jurul gâtului, Scarlett Johansson și Kate Winslet își asumă cu naturalețe imaginea neprelucrată de make-up artiști și stiliști.

„Nu fac poze strălucitoare, și nu sunt prelucrate. Așa încât pot fi… hm, pot fi dure. Trebuie să-i conving pe oameni să fie de acord să se lase fotografiați. E nevoie să renunțe la vanitate ca să poată face asta. Este cu adevărat un gest de generozitate și de încredere să-mi încredințeze imaginea lor, fără să aibă niciun control asupra a ceea ce urmează să se întâmple”, a explicat fotograful Chuck Close, care semnează portretele celor două actrițe, pentru Daily Mail.

Scarlett & Kate

Printre celelalte celebrități fotografiate în aceeași manieră de Chuck Close se numără și Brad Pitt sși Oprah Winfrey. Întreaga galerie poate fi văzută pe site-ul revistei Vanity Fair.

Foto: Daily Mail

Semnat de

2 comentarii

  1. Tare mi-au placut vorbele fotografului. A incredinta cuiva imaginea ta (ori altceva ) – ca semn al increderii, fara a avea control asupra a ceea ce va face acel cineva cu ceea ce i-ai oferit.

  2. Da, minunat!

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *