sâmbătă , 28 mai 2022

„Se zice că…” Nuami Dinescu revine la emisiunea de pe TVR 2

Nuami Dinescu revine, de azi, la emisiunea „Se zice că…”, de la TVR 2, unde a mai fost gazdă în trecut. Actrița, cu o experiență vastă în televiziune, va prezenta producția de după-amiază alături de Ioana Voicu și Florina Constantinescu, de luni până joi, de la ora 14.10.

„Ne place mult de tot să ne întâlnim și să râdem, ne bucurăm cu adevărat, din toată inima, că o să ne vedem, începând de azi, zilnic, de la 14 și 10, pe TVR 2. O să ne dăm, probabil, cu stângul în dreptul, toți o pățim la premiere, dar ne asumăm asta, la pachet cu bucuriile și cu prietenia voastră, a celor de acasă, care vă uitați la noi. Și profităm că avem Facebook, așteptăm să vorbiți cu noi ca și cum ați fi acolo, lângă noi, împărțind tot, emoții și bucurii. De la 14.10, azi, să ne țineți pumnii!”, a spus Nuami Dinescu.

Emisiunea „Se zice că…” prezintă noutăți din zona socială, mondenă și culturală, iar cele trei gadze se vor antrena în dezbateri despre viețile vedetelor, despre cum să ne păstrăm sănătatea, frumusețea și buna-dispoziție.

Citiți și:

Nuami Dinescu: despre oameni, într-o zi ploioasă

Fragmentarium: „Eu nu sunt Tanța”, de Nuami Dinescu

Nuami Dinescu: trei cărți de citit

Nuami Dinescu: „Eu sunt o anti-vedetă”

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *

Navighează pana sus