joi , 6 august 2020

Secretul picioarelor lui Jennifer Aniston: genuflexiunile plié – VIDEO

JI1

Este una dintre vedetele la care se face mereu referire, atunci când se vorbește despre femei care arată incredibil de bine. Iar despre picioarele ei, suple și ferme, s-au scris tomuri de reviste, și tot nu s-au epuizat toate comentariile laudative. Mandy Ingber, antrenoarea de yoga a lui Jennifer Aniston – care ne-a acordat recent un interviu exclusiv – a dezvăluit că „secretul” actriței îl reprezintă un anumit exercițiu pe care aceasta îl practică în mod constant pentru întreținerea părții inferioare a corpului: genuflexiunile plié.

Jennifer Aniston Arrives on Set

„Oamenii mă întreabă deseori ce fac ca să mă mențin în formă. Alerg, alerg mult, în fiecare zi”, spune Aniston, care, pe lângă jogging, respectă cu religiozitate cele trei sesiuni de yoga pe săptămână cu prietena și antrenoarea sa personală, Mandy Ingber. În noua sa carte, Yogalosophy: 28 Days to the Mind-Body Makeover, Ingber dezvăluie că Jennifer practică un exercițiu anume pentru picioare și posterior. Aparent banale, repetate în mai multe serii, genuflexiunile plié ar putea deveni chiar provocatoare, mai ales pentru o persoană neantrenată. După un timp, însă, nu doar că devin mai ușor de executat, dar au darul de a sculpta coapsele și fesele mai frumos decât ar fi făcut-o însuși Michelangelo!

Genuflexiunile plié, împrumutate din antrenamentul balerinelor, se execută cu spatele drept și genunchii împinși în exterior. Mandy Ingber recomandă asocierea lor cu Poziția Templului din yoga, pe care ar trebui să o menținem preț de minimum 60 de secunde.

MI

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *

Navighează pana sus