marți , 5 decembrie 2023

Selfie for Life: un zâmbet pentru fiecare copil bolnav de cancer

Selfieforlife

Din dorinţa de a ajuta copiii bolnavi de cancer din România, fundaţia Fight for Life a demarat campania “Selfie For Life – #SelfieForLife”, un demers îndrăzneţ, care îşi doreşte să se extindă şi la nivel internaţional, prin implicarea unor staruri din actorie, muzică şi sport. 

Împreună cu Superkombat, Fight for Life a iniţiat o serie de evenimente caritabile pentru persoanele sinistrate în urma inundaţiilor din 2013 (Galaţi) şi 2014 (Vâlcea), iar în decembrie 2014, înainte de Crăciun, voluntarii Fight for Life au mers cu daruri la copiii din centrul de plasament „Robin Hood” din Bucureşti. „De data aceasta, ne-am propus să folosim selfie-urile într-un scop nobil şi să strângem, astfel, cât mai mulţi bani pentru a susţine cazurile disperate ale copiilor bolnavi de cancer, nedrept de multe, din România”, spun reprezentanții Fight for Life.

Mecanismul campaniei #SelfieForLife este simplu:

1. Faci un selfie amuzant, dar ai libertatea de a te poza aşa cum crezi de cuviinţă, în intenţia de a face un copil să zâmbească (poţi să faci o funny face, sa alegi un nas de clovn sau un papiţoi de pluș, să îţi iei căţelul sau pisica în braţe, doar să zâmbeşti sau să trimiţi un pupic unui copil).

2. Postezi poza pe Facebok/Instagram împreună cu hashtag #selfieforlife şi dai tag paginii Fight fot Life.

3. Distribui afişul campaniei, care îndeamnă la efectuarea unei donaţii, chiar şi de 1 euro, însă fără ca aceasta să fie o condiţie obligatorie! Ar fi de mare ajutor dacă ai putea măcar să distribui mesajul, aşa încât să ajungă la persoane cu posibilităţi financiare care le permit efectuarea unei donaţii.

4. Provoci mai departe, cel puţin trei persoane, să-ţi urmeze exemplul!

Încă o dată, paşii sunt simpli: postat selfie cu hashtag #selfieforlife şi tag Fight for Life; share afişului campaniei, provoci trei prieteni şi asta-i tot!

Fii fericit, un copil va zâmbi datorită ţie!

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *