duminică , 16 mai 2021

SEMNAL M, pe scena de la Hard Rock Café

Semnal M 600X800

Formaţia ce a dobândit statutul de veritabilă legenda a rockului transilvan, concertează în premieră, pe scena din Hard Rock Café, pe 15 martie 2013.

La începutul anilor ’80, SEMNAL M a adus în muzica autohtonă un suflu proaspăt, un sound deosebit şi o atitudine electrizantă. Aceste elemente au definit identitatea formaţiei, iar SEMNAL M a pătruns în circuitul numelor simbol, care atrăgeau în sălile de spectacole mii de oamenii şi făceau ca aerul să vibreze la fiecare concert.

Chiar în perioada de început trupa şi-a înscris în portofoliu o performanţă notabilă: piesa “Moara” a ajuns până pe locul 4 în topul BBC pentru Europa de Est, fapt ce a fost semnalat şi de către Radio Europa Liberă.

Formaţia ce a dobândit statutul de veritabilă legenda a rockului transilvan, concertează în premieră, pe scena din Hard Rock Café, pe 15 martie 2013. Din programul serii nu vor lipsi slagăre ce au încântat generaţii întregi: “La fereastra ta,” “Spune-mi cine eşti,” “O roată de foc” sau “Poveşti la gura sobei” vor putea fi ascultate live.

Trupa a aniversat 35 de ani de carieră

SEMNAL M este un reper în peisajul rockului autohton şi una din cele mai îndrăgite trupe din Transilvania. Recent, SEMNAL M a aniversat 35 de ani de carieră, iar portofoliul formaţiei include peste 10 materiale discografice.

În jurul nucleului format din Ştefan Boldijar şi Iuliu Merca, SEMNAL M a reunit mereu o serie de muzicieni de prestigiu. În prezent semnal M înseamnă: Boldijar Stefan-voce/bas, Nicu Barna-chitara/voce, Solomon Francisc-tobe şi Catalin Pop-chitară.

Pentru concertul SEMNAL M sunt în vânzare următoarele categorii de bilete:
VIP – 100 lei – poster, întâlnire & poză* cu artistul
Categoria I – 70 lei  – loc în faţa scenei
Categoria II – 50 lei  – loc în sală

Acestea sunt disponibile în toată reţeaua BILETOO. Punctele de vânzare se găsesc la Unirea Shopping Center (parter, intrarea de lângă McDonald’s), Librăriile Adevărul şi Eminescu, magazinele Diverta, Flanco, Victoria, Muzica, Sala Palatului, Palatul Naţional al Copiilor, Cinema Patria şi în Hard Rock Café. Cei ce doresc să comande online, o pot face de pe www.Biletoo.ro, www.blt.rowww.bilete.ro, www.myticket.ro, www.iabilet.ro şi www.metalhead.ro/bilete

Pentru toate categoriile de bilete rezervarea mesei se face prin telefon, direct la Hard Rock Café.

* Pentru pozele din cadrul sesiunii de meet & greet fiecare persoană este rugată să aibă propriul aparat foto.

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *

Navighează pana sus