duminică , 19 septembrie 2021

Arhiva articole semnate de Brad Vee Johnson

EXCLUSIV. Meja: În industria muzicală, totul se învârte în jurul banilor

Pernilla Backman – pe care cu toții o cunoaștem sub numele de Meja – a cucerit cu vocea sa nu doar țara ei natală, Suedia, ci și Europa, Statele Unite și Japonia. E o bucurie că am întâlnit-o și că o cunosc încă de la începutul carierei sale, și mă mândresc cu faptul că i-am încurajat viitorul în muzică. În ... Citeşte mai departe »

Meja: „I will always want to sing, and hopefully I can do that”

Sweden has produced many talented artists over the years, Greta Garbo, Ingrid Bergman, Ingmar Bergman, Anita Ekberg, Ann Magret, Lasse Hallstrom, Stellan Skarsgaard and, most recently, Alexander Skarsgaard making waves as the Nordic vampire Eric on True Blood. But the musical side of Sweden has always been bathed in extraordinary talent, with artists crossing over cultural and geographical barriers, such ... Citeşte mai departe »

Precious Wilson: „I never take my audience for granted”

The 70’s was an era that brought about a huge change in the music business.  Groups such as Earth,Wind & Fire and The Commodores were topping the charts in the U.S., and a new style of music emerged on the scene that would revolutionize the music industry forever…..DISCO! It took the world by storm and discoteques  sprang up everywhere. No ... Citeşte mai departe »

EXCLUSIV. Precious Wilson: „Pentru mine a fost foarte ușor să lucrez cu Frank Farian”

Anii ’70 au adus o schimbare uriașă în industria muzicală. Trupe precum Earth, Wind&Fire și The Commodores se aflau în topurile din Statele Unite, și un nou stil a revoluționat industria pentru totdeauna… DISCO! A cuprins întreaga lume, iar discotecile s-au răspândit pretutindeni. Nimeni nu poate uita vreodată celebrul Studio 54, care a stabilit orașul New York drept cel mai ... Citeşte mai departe »

Maizie Williams of Boney M: „I miss my old colleagues. When you are in a group you become like a family”

Sitting in her lush London flat, one could almost get the impression of watching Cleopatra reclining after a long day of “queening”. This is the picture that the lovely Maizie Williams from Boney M paints in your mind.  It was distinct pleasure to catch up with her for a very in-depth and impromptu interview, something we had discussed for a ... Citeşte mai departe »

EXCLUSIV. Maizie Williams, de la Boney M: „Mi-e dor de foștii mei colegi. Când ești într-o trupă, devii ca o familie”

Dacă o vezi, în apartamentul său dichisit din Londra, poți avea impresia că o privești pe Cleopatra după o zi lungă de „domnie”. Aceasta este imaginea pe care minunata Maizie Williams de la Boney M o creează în mintea ta. A fost o plăcere aparte să stau de vorbă cu ea pentru un interviu, pe care am discutat să-l realizăm ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus