duminică , 24 octombrie 2021

Arhiva articole semnate de C.S.

Pink: Dacă nu aș mai fi celebră, aș mânca multă plăcintă cu brânză și le-aș arăta oamenilor degetul mijlociu

Este una dintre cele mai iubite artiste ale momentului, dar declară că, dacă ar fi să renunțe la cariera sa, nu ar regreta nicio secundă. În cunoscutul său stil nonconformist, Pink spune că, dacă nu ar mai fi celebră, i-ar plăcea să aibă mai mulți copii, să mănânce multă prăjitură cu brânză și să le arate oamenilor degetul mijlociu. Într-un ... Citeşte mai departe »

Dustin Hoffman: Eram spălat pe creier în ce privește frumusețea feminină

Dustin Hoffman mărturisește că rolul său din „Tootsie” l-a ajutat să realizeze că era „spălat pe creier” în ce privește noțiunea tipică de frumusețe feminină. Într-un interviu acordat în 2012, care a reintrat zilele acestea în atenția publicului, starul spune, cu lacrimi în ochi, că filmul i-a deschis ochii în legătură cu așteptările nerealiste pe care oamenii le au, în ... Citeşte mai departe »

Frida Kahlo: fotografii inedite, la 106 ani de la nașterea pictoriței

Astăzi, 6 iulie, se împlinesc 106 ani de când a venit pe lume una dintre cele mai controversate și admirate artiste ale lumii. Magdalena Carmen Frieda Kahlo y Calderón, care a rămas în istoria artei și în memoria noastră drept Frida Kahlo, s-a născut pe 6 iulie 1907, în renumita „Casă Albastră” din Coyoacán, un orășel de la periferia capitalei ... Citeşte mai departe »

Expoziție de neratat: Camilian Demetrescu, la Galeria Kron Art din Brașov

Galeria Kron Art din Brașov, locul pe care maestrul Gabriel Stan l-a transformat într-o oază de frumusețe artistică a orașului, vă așteaptă în această perioadă la o expoziție cu totul deosebită. Până pe 31 iulie, Kron Art găzduiește o suită de lucrări aparținând regretatului pictor Camilian Demetrescu. Pretext suficient să faceți o vizită pe Strada Postăvarului, numărul 18. Camilian Demetrescu ... Citeşte mai departe »

Denzel Washington și soția sa împlinesc, astăzi, 30 de ani de căsnicie

Mariajele de la Hollywood sunt renumite pentru faptul că se oficiază cu fast și că sunt efemere precum florile de la ceremonia în cadrul căreia cei doi protagoniști spun „da”. Nu este și cazul lui Denzel Washington și al soției sale, Pauletta, care astăzi, împlinesc 30 de ani de căsnicie. Trei decenii în care au reușit să rămână unul lângă ... Citeşte mai departe »

Valentin Uritescu lansează cea de-a doua carte, „Să ai grijă de cel bun din tine. Amintiri”

Actorul Valentin Uritescu își lansează, astăzi, la Bookfest, cea de-a doua sa carte, intitulată „Să ai grijă de cel bun din tine. Amintiri”, apărută la editura Humanitas. Evenimentul va avea loc începând cu ora 18.00, la Romexpo. „Paginile de amintiri ale lui Valentin Uritescu miros a prospeţime şi candoare. Uritescu nu e cochet sau complezent cu sine şi nu-şi fardează ... Citeşte mai departe »

Alain Delon: „Am fost programat pentru succes, nu pentru fericire”

Alain Delon, cel mai charismatic și popular actor francez, se declară, la 77 de ani, obosit de o celebritate care i-a interzis o existență obișnuită. Și, cu toate că, privit din exterior, pare să fi primit totul de la viață, marele artist spune că nu a avut parte de fericire, căci aceasta nu este compatibilă cu succesul. Legendă vie a ... Citeşte mai departe »

Secretul picioarelor lui Jennifer Aniston: genuflexiunile plié – VIDEO

Este una dintre vedetele la care se face mereu referire, atunci când se vorbește despre femei care arată incredibil de bine. Iar despre picioarele ei, suple și ferme, s-au scris tomuri de reviste, și tot nu s-au epuizat toate comentariile laudative. Mandy Ingber, antrenoarea de yoga a lui Jennifer Aniston – care ne-a acordat recent un interviu exclusiv – a ... Citeşte mai departe »

Ziua Părinților de Îngeri, pe 26 mai. Bianca Brad: „ Acest eveniment are o semnificaţie aparte”

Şi în acest an, copilaşii plecaţi prea devreme dintre noi vor avea parte de o zi numai a lor, marcată de Organizaţia E.M.M.A. prin Ziua Părinţilor de Îngeri, singurul eveniment din România şi cel mai mare din lume, de acest gen, dedicat memoriei copiilor plecaţi dintre noi. Aflat la a şasea ediţie, evenimentul se va desfăşura  simultan în 17 oraşe ... Citeşte mai departe »

Ștefania Nistoreanu, despre vernisajul expoziției sale, Quantic: „A fost un manifest pentru libertatea și curajul de a visa”

Personalități locale, muzicieni, actori, jurnaliști sau pur și simplu, iubitori de frumos au răspuns afirmativ invitației la vernisajul expoziției „Quantic”, semnată de Ștefania Nistoreanu, care a avut loc sâmbătă, 18 mai, la Palatul Brukenthal din Avrig. Evenimentul a reprezentat un prilej de relaxare și totodată, unul de reflecție pentru toți cei prezenți, grație temelor inedite propuse de artistă prin picturile ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus