joi , 23 ianuarie 2020

Arhiva articole semnate de Corina Stoica

Email Verification: This Is Why You Need It, If You Have an Email List

email verification tool

When was the last time you visited a website without being asked to give your email address? Whether you made a purchase or downloaded a freebie, you were probably required to share a contact and be added to a mailing list. Email marketing is in full expansion, as it’s proven its outstanding effects in the last few years. Along with ... Citeşte mai departe »

Pictorița Ștefania Nistoreanu expune la Salonul de Artă de la Strasbourg

Stefania Nistoreanu

Pictorița Ștefania Nistoreanu expune pentru prima dată în Franța, în cadrul celei de-a patra ediții a Salonului de Artă de Iarnă de la Strasbourg. Evenimentul începe marți, 6 decembrie, și se desfășoară pe durata a patru zile. La un an de la cea mai recentă expoziție a ei peste hotare, Ștefania duce la Strasbourg șapte lucrări, între care „Morpheus”, „Childhood ... Citeşte mai departe »

Ce am văzut și de ce m-aș muta la Washington

E trecut de 1:00 noaptea și sunt zdrobită de oboseală, dar vreau să vă scriu acum câteva rânduri despre Washington DC, cât e încă proaspăt în mintea mea. Acum câteva ore, încă mă plimbam pe străzile lui, uitându-mă la clădiri, oameni și căței – fiecare a treia persoană din Washington are un cățel, așa că mi-am făcut mulți prieteni zilele ... Citeşte mai departe »

Cerbul de Aur, așa cum era atunci

cerbul de aur

foto În seara asta, începe Festivalul „Cerbul de Aur”! Vă uitați sau sunteți dintre cei pe care nu-i interesează? Eu, dacă aș fi acum în România, aș fi la festival. Sau neclintită din fața televizorului. Am remarcat tot felul de ironii prin social media, legate de ediția asta – că vizualurile nu sunt bune, că puteau face alte afișe și ... Citeşte mai departe »

Cinci minute de fericire

foto Ce mai faceți și cum vă petreceți weekend-ul? Eu mi-am luat aproape toată sâmbăta liberă și am încercat să mă bucur de ea. Mi-a și ieșit – am dormit enorm, am citit, am stat mult în natură, m-am jucat cu un labrador, am mâncat un kil de pepene și plănuiesc să mai mănânc, imediat, și niște pepene galben, să ... Citeşte mai departe »

Cele mai bune 50 de cărți pe care le-am citit

foto Să vă spun cum m-am gândit: „Trimit în newsletter cele mai bune cărți pe care le-am citit vreodată, de când știu să citesc!”. Bun. Și m-am apucat să fac o listă, înșirând toate titlurile de cărți care mi-au plăcut foarte mult, inclusiv „Ce ne povestesc Milena și Crina”, de Ioana Postelnicu – o carte pe care am citit-o, în ... Citeşte mai departe »

Niște unt Meggle și un pic de dor de Europa

Îmi cumpăr des câte un pic de Europa. Parmezan Reggiano, mozzarella burrata, pufuleți, semințe, ciocolată Ritter Sport, câte o Eugenie, din când în când. Zilele trecute, am fost la un magazin european din Atlanta de unde îmi iau cafea grecească. Mi-am mai luat de acolo multe alte lucruri, de-a lungul timpului, inclusiv brânză românească. De data asta, am văzut unt ... Citeşte mai departe »

Tu ce ai face azi, dacă ai putea?

Fotografia e dintr-o duminică recentă – o zi în care am făcut absolut tot ce am vrut. E o întrebare pe care am văzut-o sigur undeva, ba chiar am adresat-o și eu, în interviurile mele, mai multor oameni. Răspunsul meu la ea cuprinde o listă lungă de lucruri pe care mi-ar plăcea să le fac chiar azi – asta, dacă ... Citeşte mai departe »

Cinci minute cu tata

Americanii își serbează, azi, tații. Pun și eu poza asta aici, singura în care apărem doar noi. Singura din toata viața noastră, dacă vă vine să credeți. Și singura pe care o s-o avem vreodată. Cred că e făcută prin 2010. În mână ținea revista Tango, unde scriam de vreo doi ani. Se uita la interviurile mele și n-a zis ... Citeşte mai departe »

Despre nevoia omului de a se plimba

Mi-e greu să cred cât timp a trecut de când n-am mai scris un articol pentru voi. Am scris zeci, în perioada în care am lipsit de aici, dar pentru o altă audiență și din obligație: am un loc de muncă de 40 de ore pe săptămână, dar programul meu e cam elastic, așa că, într-o formă sau alta, ajung ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus