duminică , 2 octombrie 2022

Arhiva articole semnate de lare

„Pompeii 3D” revine la viaţă, din 21 februarie, pe marile ecrane

Romantismul, aventura şi un dezastru natural de proporţii epice se dezlănţuie pe marile ecrane din 21 februarie, în Pompeii 3D, filmul regizorului Paul W. S. Anderson care aduce, într-o nouă viziune, cel mai strălucitor oraş al antichităţii. Filmul este distribuit în cinematografele din ţară de MediaPro Distribution. Pentru regizor, filmul Pompeii 3D a fost cel mai solicitant proiect al său. ... Citeşte mai departe »

Leonardo DiCaprio: „Nu am consumat niciodată droguri”

Într-un interviu pe care l-a acordat recent, actorul Leonardo DiCaprio a declarat că a crescut într-un cartier violent, în Los Angeles, unde prostituția și traficul de droguri erau la ele acasă, și tocmai din acest motiv, nu a consumat niciodată droguri. Starul spune că a văzut pe viu tragediile pe care le provoacă dependența de droguri, fapt care l-a determinat ... Citeşte mai departe »

Jocurile Olimpice de Iarnă de la Sochi, transmise de TVR

Program special transmis în direct la TVR 2 miercuri, de la ora 20.00, în aşteptarea celui mai mare eveniment sportiv al planetei din acest an În perioada 7 – 23 februarie 2014, Televiziunea Română transmite, în exclusivitate, cea mai importantă competiţie a acestui an, pentru întreaga planetă: Jocurile Olimpice de Iarnă de la Sochi. În aşteptarea acestul mare eveniment, telespectatorii ... Citeşte mai departe »

Distractis Show de sezon, la TVR 1: Distilat de comedie

De luni, 4 noiembrie, de la 21.00, grupul Distractis revine în grila TVR 1 cu Distractis Show – Distilat de comedie, care se vede online şi pe tvrplus.ro A venit toamna, oamenii şi-au pus murături, iar echipa Distractis se mută în pivniţă să facă Distilat de comedie! Distractis Show revine la TVR 1 şi pe tvrplus.ro cu noul serial – ... Citeşte mai departe »

Marioara Murărescu este internată la Spitalul Elias

Realizatoarea TV Marioara Murărescu este internată la Spitalul Elias din Capitală, unde urmează în continuare un tratament pentru problema sa de sănătate, a declarat purtătorul de cuvânt al unității sanitare, doctorul Valentin Calu. La dorința expresă a Marioarei Murărescu, medicii nu pot oferi informații legate de starea de sănătate a pacientei, a precizat Valentin Calu, citat de mediafax.ro. Realizatoarea emisiunii ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus