miercuri , 6 iulie 2022

Arhiva articole semnate de PR Adelina Bortan - Prima TV

Andreea Raicu lansează colecţia capsulă „All White”

Vedeta Prima TV lansează, în cadrul liniei www.andreearaicu.ro by PNK casual, colecţia capsulă „All White”, care este disponibilă începând de astăzi. După succesul înregistrat cu „Simplicity”, prima colecţie din linia www.andreearaicu.ro by PNK casual, colecţia capsul „All White” este concentrată pe reflectarea rafinată, funcţională şi elegantă a unuia dintre cele mai puternice trenduri ale sezonului de primăvară-vară 2013. Colecţia este ... Citeşte mai departe »

Mondenii te premiază cu invitaţii la teatru

În fiecare săptămână, poţi câştiga prin tragere la sorţi o invitaţie de două persoane la o piesă de teatru, în care îi poţi vedea pe actorii din show-ul Mondenii de la Prima TV. Săptămâna aceasta , mondenele Andreea Gramosteanu şi Mirela Zeța te invită la spectacolul „Un cuplu ciudat”, care se va juca sâmbătă, 16 martie, de la ora 21.00, ... Citeşte mai departe »

Aventurile Fetelor bune de la „Mondenii”, pe Prima TV

Din 11 martie, vedeţi peripeţiile Fetelor bune de la „Mondenii” la Roma, unde nu au trecut deloc neobservate. Angel Popescu, Bogdan Coltet şi Alex Bogdan, metamorfozaţi în celebrele „Fete bune”, Buruiană, Tonciu şi Traşcă,  au fost surprinşi să vadă că sunt recunoscuţi nu numai de românii din Italia, ci şi de turiştii chinezi. „Peste tot am fost în centrul atenției, ... Citeşte mai departe »

Mirela Zeța și Andreea Grămoșteanu joacă în spectacolul „Fragil”, la Godot Café

Mirela Zeța şi Andreea Grămoșteanu va invita sâmbăta, 2 martie, la premiera spectacolului „Fragil”, care se va juca la Godot Café. Povestea piesei arată cât de imposibilă poate fi dragostea când nesiguranţa şi lipsa de încredere între parteneri pune stăpânire pe aceştia. Personajul principal al piesei este Greg, care o iubeşte pe Steph, chiar dacă nu crede că e cea ... Citeşte mai departe »

Andreea Raicu a lansat colecția de bijuterii Serendipity

Vedeta Prima TV a lansat o colecție cu 44 de piese prețioase, din aur alb, aur galben și diamante. Colectia Serendipity abordează într-o manieră modernă relația dintre femeia contemporană și accesorii. Interesul pentru trenduri este tradus într-o serie de bijuterii prețioase, cu un design simplu și rafinat, care pot însoți cu eleganță și discreție orice tip de ținută. Pandantivele – ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus