miercuri , 29 noiembrie 2023

Arhiva articole semnate de PR Diana Georgescu - Project Events

Cadouri muzicale pentru Paște: Joe Cocker, Patricia Kaas şi Megadeth. Joi şi vineri, bilete mai ieftine!

Au mai rămas doar câteva săptămâni până la Paște. Încă nu ai cumpărat cadouri pentru cei dragi? Organizatorul de evenimente Project Events îţi vine în ajutor cu câteva idei, oferind chiar o reducere substanţială. Joi şi vineri (11 şi 12 aprilie) biletele pentru concertele Joe Cocker, Patricia Kaas şi Megadeth sunt mai ieftine cu 25%! Oricine cumpără în zilele de ... Citeşte mai departe »

Angela Gheorghiu, invitată specială în concertul lui Andrea Bocelli

Concertul lui Andrea Bocelli din 25 mai de la Romexpo se transformă într-un adevărat festival al muzicii de calitate. Cu fiecare zi lista de invitaţi speciali ai maestrului se măreşte. Dacă până ieri pe listă se aflau doar cele patru soprane de la DIV4S, iată că azi, Andrea Bocelli continuă seria de surprize cu alte nume sonore din muzica clasică ... Citeşte mai departe »

„Avec ce soleil”: Patricia Kaas a lansat un nou clip – VIDEO

Proaspăt lansat, noul videoclip al artistei a strâns deja câteva zeci de mii de vizualizări pe YouTube. Noul single ce beneficiază de acest videoclip se numeşte „Avec ce soleil” şi face parte din spectacolul „Kaas Chante Piaf”, ce va fi prezentat şi la Bucureşti, pe 23 iunie. Piesa „Avec ce soleil” apare pe noul album al Patriciei Kaas şi este ... Citeşte mai departe »

Megadeth revine la Bucureşti pe 22 mai, la Arenele Romane

La mai puţin de un an de la ultima vizită în Bucureşti, Megadeth revine în forţă, pe 22 mai, la Arenele Romane, pentru un nou concert live. Primirea călduroasă a miilor de fani români care i-au aplaudat minute în şir, anul trecut, la Ost Fest, i-a convins pe membrii Megadeth să revină cu un spectacol nou, dar la fel de ... Citeşte mai departe »

„Lacul Lebedelor”, adus la București de patinatorii de la The Imperial Ice Stars

Miercuri seara, pe 20 februarie 2013, a avut loc, la Sala Palatului, spectacolul pe gheaţă „Lacul lebedelor”, în interpretarea The Imperial Ice Stars. Dat fiind numărul mare de participanţi, acesta s-a desfăşurat în două reprezentaţii, de la ora 16.00 şi de la ora 20.00. Timp de aproximativ două ore şi jumătate – cât a durat fiecare reprezentaţie, bucureştenii s-au lăsat ... Citeşte mai departe »

Bilete reduse la spectacolul „Lacul lebedelor” pe gheață, din București

Marii campioni la patinaj artistic din întreaga lume, reuniți sub cupola The Imperial Ice Stars, nu au aterizat încă la București, însă biletele pentru reprezentația spectacolului „Lacul Lebedelor” pe gheață, de la ora 20.00, au fost deja epuizate! Pentru cei care nu au reușit să prindă un bilet la spectacolul din 20 februarie, ora 20.00, de la Sala Palatului, organizatorii ... Citeşte mai departe »