vineri , 18 iunie 2021

Arhiva articole semnate de PR Emil Ionescu

Anathema, concert exclusiv în România, la Hard Rock Café

Una dintre cele mai titrate trupe de rock britanice, Anathema, se întoarce în România vineri, 26 aprilie 2013, pentru un show cu adevărat special, ce va avea loc în Hard Rock Café din Bucureşti în cadrul unui concert oferit de metalhead.ro. Special, pentru că Anathema va urca pe scenă în varianta să acustică: fraţii Cavanagh, alături de Lee Douglas, vor ... Citeşte mai departe »

Adrian Despot, despre albumul Viţa de Vie – Acustic: „Este o pauză de emoţie pură, departe de zgomot şi viteză”

În pregătirea lansării noului album Viţa de Vie, Acustic, din data de 8 aprilie de la Teatrul Naţional din Bucureşti, Adrian Despot, solistul trupei, a împărtăşit fanilor esenţa albumului: piese decantate în starea lor originară, emoţia pură. Iată ce declară Adrian Despot: Suntem Viţa de Vie, cea mai energică trupă de rock din România. Ne place viteza şi străbatem industria ... Citeşte mai departe »

Cristi Minculescu și Judy Seutter cântă la Hard Rock Café

Sprint Media şi METALHEAD.ro va invită joi, 25 aprilie 2013, în Hard Rock Café, la un concert extraordinar cu legendara fosta voce a trupei Iris, Cristi Minculescu, alături de Judy Seutter la chitară. Veţi avea parte de un show cu totul şi cu totul special din partea lui Cristi: „Istoria Rockului în 90 de minute”, în premieră la Hard Rock ... Citeşte mai departe »

Zdob şi Zdub lansează noul album Basta Mafia, la Hard Rock Café

Sprint Media şi METALHEAD.ro te invită la lansarea noului album al moldovenilor de la Zdob şi Zdub, în cadrul unui eveniment exploziv ce va avea loc vineri, 12 aprilie, pe scena Hard Rock Cafe, Bucureşti. „Basta Mafia”, al nouălea album al trupei, va fi lansat prin MediaPro Music şi va conţine 13 piese şi două bonus track-uri energice, pline de ... Citeşte mai departe »

Vița de Vie – Acustic: concert de lansare, la Teatrul Național București

Sprint Media și Bestmusic.ro prezintă evenimentul muzical al anului. Acustic, al optulea album din cariera Vița de Vie, va fi lansat pe 8 Aprilie, în cadrul unui concert extraordinar, la Teatrul Național București. Fanii Vița de Vie vor fi surprinși să își regăsească favoriții într-o ipostază artistică unică. Obișnuiți cu spectacolele lor dinamice și pline de energie, care au devenit ... Citeşte mai departe »

Florin Chilian cântă la Hard Rock Café, pe 21 februarie

Sprint Media şi Bestmusic.ro va invita joi, 21 februarie 2013, în Hard Rock Cafe, la un concert extraordinar cu Florin Chilian. Artistul revine în faţa publicului din Hard Rock Café, după showul de anul trecut aproape sold out, şi promite că din nou spectatorii vor avea parte de un concert unic şi plin de muzică bună unde vor putea asculta ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus