duminică , 25 iulie 2021

Arhiva articole semnate de PR Ivona Nenu - Acasă TV

Stela Enache, despre Florin Bogardo: „Nu puteai să nu-ţi placă, pentru că era un tip frumos”

Stela Enache, celebra solista a anilor ’70, împărtășește publicului detalii despre fermecătoarea ei poveste de iubire cu compozitorul şi cântăreţul de muzică uşoară Florin Bogardo şi dezvăluie care a fost preţul succesului din cariera artistică. Stela Enache şiFlorin Bogardo au interpretat piesa de succes, „Ani de liceu”, de pe coloana sonoră a filmului „Liceenii”. Stela Enache a fost îndrăgostită de ... Citeşte mai departe »

Lucky Marinescu: „Dragostea o simți imediat, nu îți trebuie filosofie mare să știi cine e îndrăgostit sau nu”

Lucky Marinescu, o doamnă a muzicii uşoare româneşti şi tododata apărătoare a femeii şi feminităţii, spune că un om îndrăgostit este foarte ușor de citit și mărturisește că niciodată nu a început o relație cu un bărbat care aparținea altcuiva. „Dragostea o simți imediat, nu îți trebuie filosofie mare să știi cine e îndrăgostit sau nu”, spune Lucky Marinescu . ... Citeşte mai departe »

Cabral și-a cerut soția de nevastă a doua oară. Andreea: „A fost ca-n filme!”

Cabral, prezentatorul emisiunii „Poveștiri de noapte”, a cerut-o în căsătorie pentru a doua oară pe soţia sa, Andreea, actriţa din „Inimă de ţigan”, de la postul Acasă. Cabral mărturiseşte că totul a început de la un film de dragoste pe care l-a văzut împreună cu Andreea: „Acum vreo câteva luni am văzut cu nevastă-mea un film de dragoste. Ea s-a ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus