duminică , 19 septembrie 2021

Arhiva articole semnate de PR Lidia Pitulea

Gala Avanpremiere a ajuns la cea de-a 12-a ediție. Rhea Costa și Natalia Vasiliev, printre participanți

Gala AVANPREMIERE– cel mai important eveniment de fashion mulţi brand din România ajunge la cea de-a doisprezecea ediţie. Acesta se va desfăşura pe 23 mai, la orele 20.00, în exotica şi inedita locaţie din Serele Bell’Agio Casa. „Bucureştiul are un mediu cultural şi academic remarcabil, care înlesneşte înrădăcinarea pe lungă durată a unui eveniment de anvergură și complexitate, precum AVANPREMIERE. ... Citeşte mai departe »

Studiu: Un consum moderat de bere poate ține diabetul la distanță

Un studiu realizat de către Universitatea din Barcelona, Spitalul Clinic din Barcelona și Institutul de Sănătate Carlos al III-lea din Madrid, arată că un consum moderat și regulat de bere poate reduce riscul apariției diabetului. „Diabetul este un sindrom caracterizat prin valori crescute ale concentrației glucozei în sânge (hiperglicemie) și dezechilibrarea metabolismului. Acest studiu scoate la iveală un beneficiu al ... Citeşte mai departe »

Berea, un posibil remediu împotriva procesului de îmbătrânire

Hameiul, un ingredient cheie al berii, este considerat un remediu în lupta cu efectele trecerii timpului asupra organismului uman. Potrivit unor studii derulate de cercetători din Austria și Cehia, berea consumată în cantități moderate poate avea proprietăți anti-inflamatorii ce au drept efect încetinirea procesului de îmbătrânire. “Hameiul este binecunoscut ca un bun antioxidant, el fiind folosit preponderent, pe lângă industria ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus