miercuri , 29 noiembrie 2023

Sfat de frumusețe de la Susan Sarandon: „Să nu fumezi tutun!”

Susan

Actrița Susan Sarandon spune că principalul secret al frumuseții sale este faptul că a renunțat la fumat, însă este de părere că marijuana nu afectează pielea la fel de puternic precum tutunul obișnuit.

Susan Sarandon, care este într-o formă fizică admirabilă la vârsta de 67 de ani, a declarat că umorul și o dispoziție optimistă o ajută să-și mențină frumusețea. „Zilele astea vezi multe femei care, la 67 de ani, nu-şi arată vârsta, deci felul în care arăt nu este unul neobişnuit. Trebuie să încerci să fii fericit, să-ţi păstrezi simţul umorului şi curiozitatea. Dar principalul sfat ar fi, în primul rând, să nu fumezi sau, mai degrabă, să nu fumezi tutun!”, a spus actrița americană, citată de contactmusic.com. „Nu mai fumez marijuana, însă tutunul este cel mai rău duşman al pielii”, a adăugat Sarandon. Vedeta americană a mai subliniat că pune moderație în toate – soare, consum de alcool și alimentație.

Susan Sarandon a recunoscut în mai multe rânduri că a fumat marijuana timp de mulți ani, ba chiar a mărturisit că „a apărut drogată” la numeroase evenimente de la Hollywood.

Foto: parade.condenast.com

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *