vineri , 5 martie 2021

Shakira nu își face griji pentru silueta ei

Shakira

Nu s-a încadrat niciodată în canoanele de frumusețe impuse de mass-media de astăzi. A fost dintotdeauna o femeie cu forme rotunde și sexy, pe care le-a transformat într-un atu, câștigând astfel milioane de admiratori în lumea întreagă. Nici după ce a devenit mamă, Shakira spune că nu își face griji în legătură cu greutatea ei, pentru că iubitul său, fotbalistul Gerard Piqué, „preferă carnea în locul oaselor”.

„Bărbatul meu, Gerard, preferă carnea în locul oaselor. Nu-i plac femeile prea slabe. Asta mă mai eliberează de presiune. Am deja destul de multe lucruri pentru care să-mi fac griji. Luna asta nu fac sport, pentru că am un album de terminat și am un copil. Și-mi plac produsele astea de patiserie din fața mea”, a spus Shakira pentru revista Glamour.

Shakira, care are o relație de peste doi ani cu sportivul Gerard Piqué, a devenit mama unui băiețel pe 22 ianuarie 2013.

Citește: Un studiu dat publicității recent a arătat că femeile care se află într-o relație fericită își fac mai puține griji în legătură cu greutatea lor.

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *

Navighează pana sus