sâmbătă , 2 decembrie 2023

Shirley MacLaine, la 80 de ani: „Nu cred că aș fi putut avea o viață mai bună”

2012 Summer TCA Tour - "Downton Abbey" Photo Call

Într-un interviu acordat recent, Shirley MacLaine vorbește despre cum percepe viața la vârsta de 80 de ani și mărturisește că are o singură dorință pentru perioada care urmează.

„Ei, bine, mă aflu mai aproape de moarte”, a spus actrița americană, râzând, într-un interviu citat de Daily Mail, când a fost întrebată cum își privește existența, la vârsta de 80 de ani. MacLaine și-a schimbat apoi tonul declarațiilor și a vorbit cu multă recunoștință despre felul în care a trăit până acum. „Nu cred că aș fi putut avea o viață mai bună. Am stat și m-am uitat puțin în urmă și mi-am spus: O, Doamne. Ce n-am făcut? Nu-mi vine în minte nimic, cu excepția faptului că mi-ar plăcea să trăiesc la o fermă de animale sălbatice. Aș vrea să trăiesc ca și cum aș fi în safari în Africa, poate permanent, și să ajung să cunosc aceste animale. Dar, în ce privește munca mea și alte lucruri, am făcut totul. Vreau doar să continui să fac ceea ce fac acum”, a adăugat Shirley MacLaine.

Celebra actriță revine pe marile ecrane, din 7 noiembrie, în pelicula „Elsa & Fred”, unde joacă alături de Christopher Plummer.

Foto: huffpost.com

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *