vineri , 8 decembrie 2023

Sinead O’Connor, lui Miley Cyrus: „Să te iei de mine e mai stupid decât faptul că te porți ca prostituată”

SO

Sinead O’Connor spune că intenționează să o acționeze în instanță pe Miley Cyrus, după ce cântăreața a făcut o serie de remarce jignitoare la adresa ei.

Scrisoarea deschisă pe care Sinead O’Connor i-a dedicat-o lui Miley Cyrus, acum două zile, nu s-a bucurat de efectul scontat de artista irlandeză. Deși mesajul acesteia era, în mod categoric, unul binevoitor, Cyrus a reacționat sarcastic la adresa cântăreței, postând pe profilul său de Twitter mesaje prin care sugerează că O’Connor ar avea nevoie de tratament psihiatric.

Dialogul dintre Sinead O’Connor și Miley Cyrus a început după ce fosta vedetă din „Hannah Montana” a declarat, într-un interviu pentru revista Rolling Stone, că cel mai nou videoclip al său, „Wrecking Ball”, a fost inspirat de cel al cunoscutei melodii interpretate de O’Connor, „Nothing Compares 2U”. Căutată insistent de reporteri din toată lumea, care o rugau să comenteze public acest aspect, Sinead O’Connor a decis să-i adreseze mai tinerei sale colege de breaslă o scrisoare deschisă, în care o sfătuia „să nu lase industria să o transforme într-o prostituată”, exploatându-și sexual imaginea. Miley Cyrus a înțeles în felul său acest mesaj. Și a reacționat cu impulsivitate, comparând-o public pe Sinead O’Connor cu actrița Amanda Bynes, care s-a internat recent într-un spital de boli nervoase, notează The Independent. În plus, Cyrus a publicat pe Twitter capturi ale unor postări mai vechi ce aparțin lui O’Connor, în care aceasta cerea ajutor privind tulburarea sa bipolară. Nu s-a oprit aici, ci a publicat și o fotografie cu vedeta în timp ce rupea o fotografie a Papei Ioan Paul al II-lea, în emisiunea „Saturday Night Live”. „Sinead. Nu am timp să-ți scriu o scrisoare deschisă, pentru că săptămâna asta sunt invitată să cânt la SNL (n.r. Saturday Night Live). Așa că, dacă vrei să ne întâlnim și să vorbim, te rog să mă anunți în scrisoarea următoare”, a adăugat Miley Cyrus.

Reacția lui Sinead O’Connor a fost plină de furie: „Să te iei de mine e mai stupid chiar și decât faptul că te porți ca prostituată, numind asta feminism”, i-a replicat artista irlandeză. „Domnișoara Cyrus a postat pe Twitter mesaje de-ale mele care sunt vechi de acum doi ani și care au fost trimise când eram bolnavă și căutam ajutor medical. A făcut asta dintr-o încercare deliberată de a-mi face rău și de a mă răni. Aș vrea să confirm faptul că mă simt destul de bine și le cer oamenilor să înceteze să-mi trimită mesaje, crezând că acestea sunt postări recente”, a adăugat Sinead O’Connor. Amenințând cu o acțiune în instanță, celebra artistă a mai spus: „Avocații domnișoarei Cyrus vor fi contactați de ai mei în legătură cu această problemă”. Cântăreața a încheiat cerându-i lui Miley Cyrus să șteargă postările sale vechi: „Poți să-ți iei cinci minute din timpul tău, între două scimbări de bikini, să îți ceri scuze și să ștergi postările abuzive”.

Citiți aici scrisoarea deschisă pe care Sinead O’Connor i-a adresat-o lui Miley Cyrus.

Foto: news.frrole.com

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *