luni , 2 octombrie 2023

Sir Sean Connery, grația de dincolo de vârstă: cum se relaxează actorul, la 83 de ani

SC

Face parte din generația celor mai iubiți gentlemani de la Hollywood. De fapt, probabil că Sir Sean Connery nu s-ar bucura prea mult să i se spună că este un actor de la Hollywood, căci ține mult la originile sale scoțiene. Și nu se dezice de grația care l-a caracterizat, întotdeauna, în carieră și în viața personală. Recent, marele artist, care apare extrem de rar în public, a fost fotografiat la un meci de tenis în New York.

Sir Sean Connery a anunțat, în aprilie 2011, că nu va mai avea apariții publice. Cel puțin nu din cele oficiale, la care a fost deseori nevoit să participe de-a lungul carierei sale îndelungate. Astăzi, celebrul actor se bucură de lucrurile simple: își petrece timpul alături de familia sa și de prieteni și, din când în când, asistă la câte un show sportiv, cum a fost și meciul de tenis din cadrul US Open care a avut loc astăzi, la New York. Pe teren s-au luptat scoțianul Andy Murray și elvețianul Stanislav Wawrinka, care a și câștigat partida. Deși co-naționalul lui Connery a fost înfrânt, actorul a părut în toane foarte bune, fiind surprins deseori zâmbind și savurând jocul.

Cu o zi înainte, Sir Sean Connery a fost fotografiat plimbându-se prin New York, alături de câțiva prieteni. Pe 25 august, starul a sărbătorit împlinirea a 83 de ani de viață.

Sir Sean Connery - US Open

Foto: Daily Mail

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *