duminică , 16 mai 2021

Soprana Natalia Ushakova, invitata specială a lui José Carreras la Bucureşti

Natalia

Soprana Natalia Ushakova este invitata specială a tenorului José Carreras, în Gala de Crăciun din 15 decembrie, un eveniment ce va creiona tabloul unui Crăciun de poveste în Capitală şi care va avea loc la Romexpo (Pavilion Central).

Renumita soprană Natalia Ushakova este originară din Taşkent şi s-a format la Conservatorul „Rimski Korakov” din Sankt Petersburg. În perioada finalizării studiilor, prezența solistică în opere mozartiene, la Graz, un master la München şi perfecţionarea la Studioul de pe lângă Teatro alla Scala cu Virginia Zeani şi Leila Gencer contribuie la începutul carierei sale, marcată de „Premiul la Concursul de Voci Verdiene”. Apare în rolul celei de-a două soţii a lui Verdi, într-un film realizat de BBC despre viaţa sentimentală a compozitorului, după care debutează sub bagheta lui Rostropovici în „Mazeppa”, de Ceaikovski, căreia îi urmează „Boema”, la Scala din Milano, în regia lui Zefirelli, Liu din „Turadot” la Washington, Desdemona din „Otello” la Stuttgart, „Traviata” la Opera din Viena în 2006 şi multe altele… Numeroasele premii, distincţii şi activităţi artistice o recomandă ca o excelentă artistă, fiind una dintre cele mai valoroase soprane ale momentului.

O figură fascinantă, care îndeplineşte toate aşteptările publicului şi care transformă disperarea şi fericirea în cântec, soprana Natalia Ushakova a apărut constant pe marile scene ale lumii şi s-a impus ca fiind una dintre cele mai noi stele ale muzicii de gen, mulţumită vocii sale excepţionale, eleganţei, excelenţei artistice şi nu în ultimul rând, personalităţii sale remarcabile.

O vom vedea pe Natalia Ushakova într-un concert de zile mari, în decembrie, pe scena de la Romexpo, alături de marele tenor José Carreras, celebrul nepot al acestuia – dirijorul David Gimenéz, Orchestra Naţională Radio şi Corul Academic Radio. Vom putea asculta piese specifice sărbătorilor de iarnă, precum „Ave Maria”, „White Christmas”, „Have Yourself a Merry Little Christmas”, precum şi bucăţi muzicale celebre, ca „The impossible dream” din „Man of La Mancha”, „Traviata”, „Roso – pel teu amor”, „Passione” şi multe altele.

De unde puteți cumpăra bilete

Biletele au preţuri cuprinse între 150 de lei şi 650 de lei şi pot fi achiziţionate din următoarele locaţii: Magazinul BILETOO din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de lângă McDonald’s), Sala Palatului, Librăriile Adevărul şi Eminescu, Magazinele Flanco, Muzica, Palatul Naţional al Copiilor, Magazinul Biletfan – staţia de Metrou Unirii 1. Cei care doresc să comande biletele online o pot face de pe BILETOO.ro, BILET.ro, BLT.ro, BILETE.ro sau MyTicket.ro.

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *

Navighează pana sus