sâmbătă , 2 decembrie 2023

Sora actriței Drew Barrymore a fost găsită moartă. Prima ipoteză: sinucidere

Jessica

Jessica Barrymore, sora actriței Drew Barrymore, a fost găsită moartă, marți dimineața, în mașina ei, care era parcată pe o stradă din National City, la nord de orașul San Diego. În jurul femeii au fost găsite mai multe pastile, iar prima presupunere este aceea că ea s-a sinucis.

Jessica, în vârstă de 48 de ani, a fost descoperită, în mașina sa, în jurul orei 6 dimineața, de o vecină, Marta Lopez, care le-a declarat anchetatorilor că Barrymore îi blocase ieșirea din garaj. Când s-a apropiat de mașină și a întrebat-o dacă are nevoie de ajutor, Jessica nu i-a răspuns, iar pe scaunul din dreapta era împrăștiate „mai multe pastile albe”, a povestit Marta Lopez, citată de Daily Mail. Un alt vecin a declarat că a văzut maşina parcată în acelaşi loc, „pe la miezul nopţii”.

Jessica ar fi trebuit să-și sărbătorească, chiar mâine, ziua de naștere.

Jessica și Drew Barrymore au avut același tată, pe actorul John Drew Barrymore. „Deși am întâlnit-o doar pentru foarte scurt timp, îi doresc multă pace, atât ei, cât și celor dragi ei, și îmi pare incredibil de rău pentru pierderea lor”, a declarat Drew Barrymore.

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *