marți , 2 martie 2021

Sparsh: o voce puternică într-un trup fragil – VIDEO

sparshfoto

Are 12 ani, e incredibil de talentat, dar odată cu talentul, destinul i-a adus și o boală blestemată, Osteogeneza Imperfecta, boala oaselor fragile.

Sparsh s-a născut cu această afecțiune rară, incurabilă, iar oasele sale se pot rupe la un simplu gest, cum ar fi o banală strângere de mână. Nu poate căra nimic, nu se poate deplasa decât în scaun cu rotile, nu se poate juca precum alți puști de vârsta lui, și până acum a suferit peste 125 de fracturi, iar acest pericol îl paște practic în fiecare secundă a vieții sale.
În ciuda bolii sale cumplite, Sparsh e un băiețel vesel, optimist și foarte inteligent, toate acestea pe lângă talentul său deja recunoscut de a cânta muzică rap. Are contul lui de YouTube, peste un milion de vizualizări, nume de scenă – PURHYTHM – și pagină de Facebook. Eu i-am dat deja Like.
În ciuda tuturor provocărilor prin care trece zi de zi, Sparsh a fost binecuvântat cu un spirit ce nu se poate frânge atât de ușor precum un os bolnav, și mai are încă multe visuri de împlinit.

Iată-l aici interpretând impecabil un hit Eminem, „Not Afraid”:

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *

Navighează pana sus