vineri , 1 decembrie 2023

Special LaRevista.ro: 12 idei de cadouri de Crăciun

foto

Poate ați fost inspirați și ați cumpărat, deja, cadouri de Crăciun pentru toți oamenii voștri dragi. Dacă nu, vin să vă dau câteva idei, ca să nu ridicați din umeri în dimineața de 26 Decembrie.

Pulover cu aplicații, de la Mango

L-am văzut de curând pe site și m-am îndrăgostit de el. Recunosc, ăsta e un cadou pe care mi-ar plăcea mult să-l primesc!

„Ultima oră”, de Alina Grozea

Un thriller psihologic încărcat de emoție. O să vă țină în priză până la final, când o să regretați că s-a terminat! Aici îl găsiți.

O brățară făcută manual, de Diana Encea (Handmade for Home)

Diana face multe lucruri frumoase, aveți de unde alege dacă vă uitați pe pagina ei de Facebook. O puteți găsi și mai ușor la dianaencea@gmail.com și puteți citi mai multe despre ea aici.

O pictură de Ștefania Nistoreanu

Pe aceasta, de fapt, o puteți câștiga destul de ușor: Ștefania are un concurs, pe pagina ei de Facebook, unde vă invită să postați o fotografie cu bradul vostru de Crăciun de anul acesta. Premiul este tabloul de mai sus, „Vegetal”, realizat în 2013.

Ulei de duș cu iasomie, de la Sabon

Au o mulțime de alte produse, dar pe ăsta mi-au picat mie ochii. Orice femeie poate confirma: niciodată nu sunt prea multe geluri de duș în baie!

Pahare pictate manual, de Cristi Martin

Actorul Cristi Martin face opere de artă în miniatură. Eu v-am dat doar o idee, că mi-au atras atenția paharele din imagine, dar am văzut aici și globuri, sticle, căni, farfurii sau seturi pentru ceai, toate pictate manual – niște frumuseți!

„Frământările unui pisoi salvat”, de Maria Mazilu

Tocmai a apărut, e caldă ca pita scoasă din cuptor. S-a lansat cu noroc, fiind „botezată” de actrița Nuami Dinescu, aseară, într-un spațiu cultural din București. Din prezentare, pare exact genul de carte pe care ai vrea s-o citești la gura sobei, cu pisoiul în brațe.

Pămătuf de ras, de la The Body Shop

Poate nu-i pe placul tuturor, dar mai sunt și bărbați de modă veche (știu eu cel puțin unul) care folosesc aparate de ras clasice și pămătuf. Pentru cel din imagine garantez: l-am făcut eu cadou, acum vreo trei ani, și încă arată perfect.

„Omul vitruvian”, de la Myman.ro

E un cadou pe care mulți cred că l-ar aprecia, nu doar pentru că e o reprezentare a celebrului desen al lui Da Vinci, dar și pentru că e atât de bine realizat! Pe site veți descoperi o ofertă impresionantă de cadouri pentru bărbați, toate de bună calitate, importate din Europa. Iar dacă sunteți în grabă, puteți merge direct la magazinul lor din București, din Bulevarul Ferdinand I, Nr.47, parter.

„Camere de hotel”, de Anda Docea

O altă carte superbă, superbă! Nu veți da greș cu ea, n-aveți cum. O găsiți, la reducere, pe elefant.ro, și puteți citi mai multe despre ea aici.

Inel „Infini”, de la Prochaine (bijuterii handmade)

Dintre toate bijuteriile de la Prochaine, aceasta este preferata mea. Pe site mai puteți găsi însă nenumărate alte piese – coliere, brățări, cercei, inele, toate realizate 100 % manual. Designer: Anca Rădulescu.

“In the Midst of Winter”, de Isabel Allende

N-a apărut încă la noi, dar o puteți lua de pe Amazon, iar livrarea ar trebui să fie relativ rapidă (pe Kindle e aproape instantanee). E cea mai nouă carte a lui Isabel Allende și am scris despre ea aici. Un roman perfect pentru vacanța de iarnă! Mare parte din acțiune are în fundal o furtună de zăpadă, în New York.

Bonus: câteva idei simple și deloc costisitoare

♥ dulciuri și portocale. Sunt strâns legate de amintirile din copilărie ale multora dintre noi, nu văd cum n-ar putea fi un cadou reușit.

♥ o crăciuniță. Am primit și eu una cadou, anul trecut, și o am și acum. E o plantă foarte frumoasă, care cred că ar bucura pe oricine!

♥ ceva făcut chiar de voi. De exemplu, eu am primit o felicitare lucrată manual, anul trecut. Era stângage, estetic vorbind, dar a fost de mare efect!

♥ o lampă de sare. În State costă în jur de 20 de dolari, am luat-o dintr-un Home Depot și o iubesc! Lămpile din sare pură de Himalaya ionizează aerul și e bine să le țineți în camerele în care aveți electronice. Mie îmi plac foarte mult pentru lumina extraordinară pe care o răspândesc, o țin pe a mea mereu aprinsă în sufragerie, seara. Am făcut cadou o lampă din asta chiar de curând, la o zi de naștere, și reacțiile au fost de maximă încântare. Văd că în România sunt și mai ieftine decât aici: găsiți și cu 30 de lei, pe site-ul acesta, doar asigurați-vă că e sare de Himalaya.

Orice veți hotări să luați, sper să aveți un Crăciun în care să primiți și să oferiți cele mai frumoase cadouri! Acelea care nu se pot cumpăra.

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *