marți , 2 martie 2021

Special LaRevista.ro: 25 de ținute care-mi plac vara asta

varafoto

Mă apucă mereu o poftă dementă de cumpărături, vara, comparativ cu alte anotimpuri. Odată ce se deschide sezonul, mi se deschid și mie ochii prin magazine și văd tot felul de lucruri de care, vezi Doamne, aș avea mare nevoie, sărăcuța de mine. Bluze și tricouri (cât mai multe), rochii și pantaloni scurți (mai nou, de când trăiesc în Georgia caniculară), genți și sandale de toate felurile și culorile, mi-aș lua de toate! Și-mi vin tot felul de idei de combinații de trei luate câte cinci și de două luate câte opt, la haine văd că-mi merge mintea să calculez posibilitățile de împerechere, deși la matematică eram loază, luam 5.00 cu indulgență.

1

Chestia e că, azi, avem atâtea surse de informare și de inspirație – reviste și bloguri, plus rețele sociale unde vizualul e rege – încât, și dacă nu te pricepi la modă, ca mine, tot se prinde câte ceva de tine. Spre deosebire de mate, unde m-a trimis mama la meditații ani de zile, ca să intru la liceu, și până la urmă tot 5.00 am luat la admitere, de mi-a stricat toată media. La țoale și accesorii, în schimb, socotesc imediat ce ar merge cu ce și nici nu mai cumpăr când sunt prețurile la pătrat, aștept să se facă scăderile de sezon și să-mi pot împărți bugetul mai cu cap. Apropo, dacă vreți pantofi pentru la toamnă, acum e vremea să vă cumpărați! AICI găsiți reduceri mari la tot felul de modele, inclusiv la acești stiletto clasici, negri, de Mihaela Glăvan.

pantofi mihaela glavan

Pe acest site sunt în floare lichidările de vară și la alte produse, intrați de vedeți! Zic că e o ecuație avantajoasă.

2

Altfel, când nu merg la cumpărături, ce fac eu? Mă uit pe Pinterest și salvez diverse ținute în folderul #frivolități, numele rubricii noastre de aici, unde perorăm pe teme de beauty și fashion și alte probleme de primă importanță în lume. Și ce fac eu cu pozele alea, după aia, când n-am ce face? Le pun aici, să le vedeți și voi, tot când n-aveți ce face, poate vă dau idei sau măcar vă invit să luați o pauză, să vă clătiți ochii cu ceva frumos.

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *

Navighează pana sus