miercuri , 28 iulie 2021

Spectacol aniversar al Teatrului Masca: Mihai Mălaimare împlinește 65 de ani

Baroc Masca

Joi, 27 august, începând cu ora 18.00, Teatrul Masca vă invită pe Calea Victoriei, la Cercul Militar Național, la “Baroc”, un spectacol aniversar de excepție. În aceeași zi, actorul Mihai Mălaimare va sărbători 65 de ani de viață.

„Va invitam să vă înfioraţi de farmecul inefabil al apariţiei din neant a sufletului şi trupului unei statui  vivante… un spectacol fascinant, de o eleganță aparte, inspirat din bogăția detaliilor care caracterizează stilul baroc. Alegerea locului nu este deloc întâmplătoare, este locul unde Teatrul Masca a jucat prima dată în stradă. În plus, este gestul nostru de a susține proiectul prin care Calea Victoriei, una dintre cele mai vechi și renumite artere din inima Bucureștiului ar trebui să redevină pietonală”, declară Mihai Mălaimare, directorul Teatrului Masca.

27 august 2015 este ziua în care maestrul Mihai Mălaimare împlinește 65 de ani. Mai mult de 40 de ani i-a dedicat publicului, care i-a devenit o a doua familie, meseriei pe care a slujit-o cu devotament și, ultimii 25 de ani, proiectului său de suflet – Teatrul Masca.

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *

Navighează pana sus