miercuri , 20 ianuarie 2021

Spectacolul „Boeing Boeing” aterizează în exclusivitate la Teatrul Elisabeta

image description

Sâmbătă, 17 ianuarie, ora 19.00, în premieră la Teatrul Elisabeta, se va juca spectacolul Boeing Boeing, de Marc Camoletti. Distribuţia este formată din Aurelian Temișan, Anca Sigartău, Lucian Ghimisi, Monica Davidescu, Alexandra Velniciuc, Anca Dinicu, Bogdan Stanoevici, Marius Gilea, Maria Buză, Dana Marineci şi Raluca Ghervan.

Cavaler al Legiunii de Onoare din Franţa şi Societar al Société Naţionale des Beaux Arts, Marc Camoletti a fost tradus şi jucat în peste 50 de ţări. La Paris 18 dintre piesele sale au fost montate însumând un total de peste 20.000 de reprezentaţii.

În 1991, la 30 de ani de la premiera mondială, piesa care l-a făcut celebru pe Camoletti, „Boeing Boeing” , a intrat în The Guiness Book of Records ca piesa de teatru francofonă cu cele mai multe puneri în scenă. După premiera mondială din 1960, de la Teatrul de Comedie din Paris, au urmat alte montări pe scenele din întreaga lume: Londra, New York, Singapore, Chicago, etc.

Acţiunea se învârte în jurul lui Bernard (Aurelian Temișan), un arhitect de succes care este logodit în acelaşi timp cu trei stewardese (Monica Davidescu, Alexandra Velniciuc, Tania Popa), fără că vreuna dintre ele să ştie despre celelalte. Povestea funcţionează cum nu se poate mai bine în urma unui plan bine pus la punct: gestionarea calendarului de zboruri amoroase şi ajutorul menajerei morocănoase, dar fidele (Anca Sigartău/Maria Buză), care ocupă un post de controlor al traficului aerian în paradisul romantic al lui Bernard. Răsturnările de situaţie nu întârzie să apară, însă, din cauza unei vizite neprevăzute a vechiului său prieten Robert (Lucian Ghimisi), a unor turbulenţe climatice şi a noului program de zbor ce îi plasează pe protagonişti într-un haos plin de momente palpitante şi coincidenţe surprinzătoare.

Echipa de creaţie este formată din  Şerban Puiu (regie), Adina Buzatu (costume), Irina Chirilă (decor), Tom Brânduş (sound şi light design), Horia Moculescu (compozitor), Dana Dorian (textier) şi Irina Margareta Nistor (traducerea şi adaptarea).

Teatrul Elisabeta nu este la prima colaboare cu această echipă. În octombrie 2014 a avut loc premiera primei producţii a Teatrului Elisabeta, „Încurcătură la nivel înalt” de Ray Cooney.

Următoarele reprezentaţii ale spectacolului „Boeing Boeing” sunt programate pe 17 şi 31 ianuarie, orele 19.00, urmând ca spectacolul să intre în repertoriul permanent al Teatrului Elisabeta. Spectacolul durează trei ore, cu o pauză. Preţul biletelor este de 50/60/70 de lei, în funcţie de locul ales în sala de spectacol. Biletele sunt disponibile la casa de bilete a Teatrului Elisabeta şi online pe www.teatrul-elisabeta.ro şi www.bilet.ro

Pentru mai multe detalii legate de Pachetul Special “Dinner & A Show”, intraţi pe site-ul www.teatrul-elisabeta.ro.

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *

Navighează pana sus