miercuri , 4 octombrie 2023

„Spirit”: ascultă noul album Depeche Mode, live, în România

depeche mode spirit

„Spirit”, cel mai nou album semnat Depeche Mode, este disponibil începând de astăzi la nivel mondial. Lansarea albumului este urmată de un turneu de promovare ce va debuta pe 5 mai 2017 şi se va încheia pe 23 iulie 2017, în Cluj-Napoca. Global Spirit Tour îi aduce pe Dave Gahan, Martin Gore şi Andy Fletcher în faţa a peste 1.5 milioane de fani din 32 de oraşe din 21 de ţări europene. Pentru concertul din România, trei categorii de biletele sunt deja epuizate.

„Spirit” este cel de-al 14-lea album de studio al trupei Depeche Mode şi marchează prima colaborare cu producătorul James Ford, membru fondator al trupei Simian Mobile Disco, care a mai lucrat cu artişti precum Florence and the Machine şi Arctic Monkeys. Albumul a fost lansat atât în format standard, pe CD, cât şi în ediţie de lux, ce include cinci remix-uri şi un album cu fotografii realizate de Anton Corbijn.

Albumul a primit deja aprecierea criticilor de muzică, Q Magazine numindu-l „cel mai energic album Depeche Mode din ultimii ani”. La începutul lunii februarie a fost lansat single-ul „Where’s The Revolution”, pentru care trupa a realizat primul videoclip din ultimii patru ani.

Biletele pentru concertul de pe 23 iulie din Cluj-Napoca pot fi achiziţionate online, pe eventim.ro, şi din magazinele partenere, respectiv: Orange, Vodafone, Germanos, librăriile Cărturești şi Humanitas, magazinele Carrefour şi benzinăriile OMV. Mai sunt disponibile bilete în următoarele categorii de preţ: 131 lei – Gazon, 153 lei – Peluză, 251 lei – Tribună Inel II, categoriile Golden Circle, Tribună VIP şi Tribună Inel I fiind epuizate.

Fanii mai au la dispoziţie pachete Early Entry, ce asigură accesul cu prioritate în zona de concert. Pachetul Early Entry poate fi cumpărat la preţul de 199 de lei şi este valabil doar împreună cu un bilet Golden Circle sau Gazon. Un pachet include: acces cu 30 de minute înainte de ora oficială de deschidere, check-in pe stadion cu un membru al echipei de organizare şi un suvenir oficial. Comenzile pentru pachetele Early Entry se fac pe adresa gasca@emagic.ro.

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *