duminică , 1 octombrie 2023

Sting concertează pentru prima dată la Cluj

Foto: Rebecca Blissett

Celebrul artist Sting va concerta pentru prima dată la Cluj, toamna aceasta. Spectacolul vine după o serie de concerte sold out in America de Nord, Europa, America de Sud și Asia, și va avea loc pe 17 octombrie, la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca.

Anul acesta, Sting va cânta pentru prima dată în Transilvania. Artistul revine în România cu un nou concert din care nu vor lipsi marile lui hituri, ce va avea loc pe 17 octombrie, în Sala Polivalenta din Cluj-Napoca. Spectacolul este inclus în turneul 57th & 9th şi promovează lansarea celui mai recent proiect muzical al artistului, albumul rock cu acelaşi nume. Pentru acest show, Sting va fi însoţit de un live band din care fac parte Dominic Miller, chitarist – unul dintre cei mai vechi colegi de scenă ai artistului, Josh Freese (tobe) şi Rufus Miller (chitară), alături de Joe Sumner ca invitat special şi de acordeonistul Percy Cardona (The Last Bandoleros).

Turneul cu puternice influenţe rock, care a început în America de Nord în luna februarie a acestui an, a parcurs deja mai mult de 50 de oraşe din Europa, America Centrală şi de Sud şi Asia, primind recenzii deosebite din partea fanilor şi a criticilor deopotrivă. „Esenţa show-urilor puse în scenă de Sting stă în talentul său remarcabil de compozitor, în melodiile pieselor sale extrem de fluide, în ritmurile îndrăzneţe şi în versurile pline de semnificaţii pe care le livrează cu măiestria unui adevărat magician al muzicii, care pare să obţină cel mai autentic sentiment de împlinire doar atunci când pune în scena un spectacol conceput şi realizat la cel mai înalt nivel de profesionalism. Acest spectacol merită medalia de onoare!” – The Telegraph, UK.

De unde puteți cumpăra bilete

Cel de-al doisprezecelea album Sting, 57th & 9th, primul său proiect rock/pop lansat după mai bine de 10 ani, a apărut pe 11 noiembrie, la A&M/Interscope Records. Colecţia de 10 piese surprinde paleta vastă de stiluri compoziţionale care-l caracterizează pe Sting, începând de la ritmurile domoale de chitară din “I Can Stop Thinking About You”, la abordarea mai feroce din “Petrol Head” sau “50.000”. Albumul, produs de Martin Kierszenbaum, a fost înregistrat în doar câteva săptămâni împreună cu vechii colaboratori ai lui Sting: Dominic Miller (chitara) şi Vinnie Colaiuta (tobe), alături de bateristul Josh Freese (Nine Inch Nails, Guns n’Roses), chitaristul Lyle Workman şi backing vocals asigurat de trupa din San Antonio The Last Bandoleros.

Turneul 57th & 9th este promovat de Live Nation Global Touring, produs de Cherrytree Management şi RZO Entertainment. Concertul din România este organizat de Emagic.

Biletele pentru concertul din Cluj-Napoca se vor pune în vânzare pe data de 15 iunie, joi, ora 10:00 pe www.eventim.ro, însă membrii fan clubului Sting vor avea posibilitatea să cumpere bilete mai devreme, începând de marţi, 13 iunie, detalii complete despre cum vor putea face acest lucru fiind disponibile pe site-ul www.sting.com/tour.

Citește și ➡️ Sting: I hear music all the time

➡️ Sting: „Yoga mi-a îmbogățit viața”

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *