sâmbătă , 2 decembrie 2023

„Străini în noapte”: flori din partea lui Florin Piersic, la Palatul Copiilor

straini in noapte 5_7_8 martie 600X800

Cele trei reprezentaţii cu piesa „Străini în noapte” programate pe 5, 7 şi 8 martie la Palatul Copiilor se vor desfăşura sub semnul Mărţişorului şi al zilei de 8 martie: doamnele şi domnişoarele care vor veni la unul dintre spectacole vor primi la intrare o floare, din partea actorului Florin Piersic.

În fiecare din cele trei zile, Florin Piersic îi aşteaptă pe cei care îl îndrăgesc la această reprezentaţie de mare succes, în care o are ca parteneră pe Medeea Marinescu. Două generaţii ale scenei lirice, două personaje imprevizibile,  un recital actoricesc plin de savoare şi haz.

„Străini în noapte” este o comedie romantică, în care se îmbină răsturnările de situaţie, minciuna şi seducţia, dar şi o lecţie despre trecerea timpului. Florin Piersic dă viaţă personajului Pierre, un om care simte că nu a reuşit să realizeze tot ce şi-a propus în viaţă, iar Medeea Marinescu o joacă pe Julietta, o femeie care ştie ce vrea. Când drumurile personajelor se intersectează, fiecare descoperă că are aşteptări diferite de la celălalt, fapt care duce la dezvăluirea unui lanţ de secrete.

Piesa este fascinantă, nu numai datorită distribuţiei, ci şi graţie soluţiilor regizorale ale maestrului Radu Beligan, care menţin spectatorul într-o aşteptare febrilă până la aflarea deznodământului poveştii.

Biletele pentru spectacolul Străini în noapte se găsesc la Casa de bilete a Palatului Copiilor, în reţeaua BILETOO –punctele de vânzare se afla la Unirea Shopping Center (parter, intrarea de lângă McDonald’s), Librăriile Adevărul şi Eminescu, magazinele Flanco, Victoria, Muzică, Sala Palatului, şi Cinema Patria. Cei ce doresc să comande online, o pot face de  pe www.Biletoo.ro.  www.blt.ro,  www.bilete.ro.

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *