duminică , 1 octombrie 2023

Studiu: cuplurile care fac sex o dată pe săptămână sunt cele mai fericite

cuplufoto

Cuplurile care fac mai mult sex nu sunt neapărat mai fericite și se pare că frecvența ideală a raporturilor intime este de unul pe săptămână, au concluzionat niște cercetători canadieni care probabil se plictiseau.

Un grup de cercetători din Toronto a decretat: cei mai fericiți parteneri de cuplu sunt cei care se întâlnesc la așternut doar o dată pe săptămână., notează The Independent. O pot face mai des, adaugă oamenii de știință, dar e practic inutil, căci nu vor depăși gradul de fericire pe care îl ating oricum cu un singur raport sexual la șapte zile.

La studiu au participat 30.000 de cupluri americane, care au împărtășit detalii despre viața lor intimă timp ce patru ani, ajutându-i pe cercetători să înțeleagă cât de fericiți ne face sexul într-o relație. „Descoperirile noastre sugerează că e important să păstrezi o legătură intimă cu partenerul tău, dar nu e nevoie să faci sex în fiecare zi, atâta vreme cât te asiguri că păstrezi acea legătură”, a declarat Dr.Amy Muise de la Universitatea din Toronto.

O altă concluzie a studiului a fost acea că stereotipul conform căruia apetitul sexual scade odată cu înaintarea în vârstă nu este real, rezultatul prezentat mai sus fiind același la toate grupurile de vârstă.

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *