duminică , 16 mai 2021

„Sunt o babă comunistă”: Luminița Gheorghiu și Marian Râlea, pentru prima dată împreună pe marile ecrane

film1

Două nume consacrate ale scenei romanesti, cu o carieră cinematografică impresionantă, Luminița Gheorghiu și Marian Râlea formează pentru prima dată un cuplu, în ecranizarea românească Sunto babă comunistă, un film care va avea premiera pe marile ecrane vineri, 23 august.

„Este teribil de bine când ai lânga tine actori foarte buni. Munca e deja făcută, în mare măsură. Este extraordinar ca pe teatru, pe film să ai parteneri foarte buni, care parcă îți întind un pod peste un drum plin de obstacol”, declară actrița Luminița Gheorghiu despre importanța unei distribuții reușite. Marian Râlea, soțul ei din film, o completează perfect în afirmație, adăugând că „ne-am simțit cu toții bine și am putut să creăm împreună cu celelalte roluri din film – actori, tineri excepționali – pe care îi cunosc din teatru și-mi dau jos pălăria în fața lor, sau actori mari precum doamna Vali Seciu, doamna Coca Bloos, domnul Mircea Andreescu, care ne-au ajutat și au creat fiecare câte un personaj remarcabil. Din gânduri puține, din cuvinte puține au reușit, față de noi care aveam posibilitatea să și greșim între timp și să recuperăm performanța, dânșii chiar au fost absolut fantastici în tot ce au făcut”.

Filmul regizat de Stere Gulea are o distribuție excepțională, care alături de Luminița Gheorghiu și Marian Râlea îi aduce din 23 august pe marile ecrane pe: Ana Ularu, Collin Blair, Anca Sigartău, Valeria Seciu, Tania Popa, Coca Bloos, Mircea Andreescu, Mihai Gruia Sandu și Alexandru Potocean.

Viaţa liniştită de provincie a soţilor Emilia şi Ţucu este dată peste cap atunci când fiica lor se întoarce din Statele Unite, împreună cu logodnicul ei american. Ce ar fi trebuit să fie o întâlnire fericită se transformă repede într-o situaţie complicată şi în acelaşi timp amuzantă. Părinţii fetei află că tânărul cuplu trece prin probleme financiare grave, aşa că sunt dispuşi la orice sacrificiu pentru ca viitoare familie a fiicei lor să nu ducă lipsă de nimic.

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *

Navighează pana sus