marți , 5 decembrie 2023

Teatrul Masca sărbătoreşte 1 Decembrie cu bilete la preţuri reduse

Masca1

Ziua Naţională a României va fi sărbătorită la Teatrul Masca duminică, 1 decembrie, ora 19.00 printr-un spectacol special – „Fior d’amor în Bucureşci”, o poveste romantică de dragoste pe muzica Bucureştilor de odinioară. Reprezentaţia readuce în atenţia publicului Micul Paris ce palpita de viaţă şi frenezie în anii dintre cele două războaie mondiale. 

„1 Decembrie este o zi de o mare importanţă pentru istoria şi existenţa poporului român, o sărbătoare care reprezintă interesele şi aspiraţiile acestuia. Încă de la înfiinţare, Teatrul Masca a marcat în fiecare an această zi, încercând să trezească în conştiinţa românilor dimensiunea civică a unei sărbători naţionale”, declară Mihai Malaimare, Directorul Teatrului Masca.

La Teatrul Masca atmosfera de sărbătoare va fi cu totul specială: se vor pune cocarde cu tricolorul, iar spectatorii vor fi întâmpinaţi cu vin fiert şi covrigi. Preţul unic pentru bilete este de 5 lei.

Prin regie şi scenariu (Mihai Malaimare), prin costume sugestive (Sanda Mitache), prin bronzul de pe fețele actorilor (care aminteşte de statuile vechi) şi muzică, „Fior d’amor în Bucureşci” ne introduce într-o lume aparte, una plină de farmec şi savoare.

Detalii pe www.masca.ro.

 

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *