vineri , 18 iunie 2021

„Three Letters from Sarajevo”: Goran Bregovic lansează un nou album

Goran Bregovic pregăteşte lansarea noului său album, „Three Letters from Sarajevo”, al 14-lea din cariera sa. Materialul este inspirat din puternica istorie a oraşului Sarajevo şi pune accentul pe convieţuirea în pace a tututor oamenilor şi pe o uniune a religiilor.

Cu siguranţă, pe 29 septembrie veți putea asculta câteva piese extrase de pe acest album, în cadrul concertului extraordinar pe care Goran Bregovic îl va susţine la Arenele Romane din Bucureşti.

La cererea publicului, Goran se întoarce în România, alături de orchestra sa, pentru a reedita un show de senzaţie, care va purta fanii prin toate albumele şi hiturile care l-au făcut celebru.

Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro şi în reţeaua fizică iabilet.ro/reţea: Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 – lângă casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX – Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Berăria H, Agenţiile Perfect Tour, Magazinele Uman şi pe terminalele self-service ZebraPay din toată ţara.

Biletele au următoarele preţuri:

– presale: 185 Lei categoria A, 119 Lei categoria B, 75 Lei categoria C, până pe 1 septembrie
– după 1 septembrie şi în ziua concertului: 200 Lei categoria A, 130 Lei categoria B, 100 Lei categoria C
Categoria A: cu loc în tribună – sectoarele K şi E, categoria B – fără loc în fața scenei, categoria C – cu loc pe scaun sau fără loc (în picioare), în spatele Categoriei B, în Arenă.

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *

Navighează pana sus