sâmbătă , 24 iulie 2021

„Tonomatul lu’ Ciutacu” revine la România TV. Cine sunt primii invitați – VIDEO

Victor

Emisiunea „Tonomatul luCiutacu” revine cu un nou sezon, la România TV, într-un format proaspăt, ce le oferă telespectatorilor interviuri spectaculoase, așa cum Victor Ciutacu i-a obișnuit deja.

Sâmbătă, de la ora 22.00, Victor Ciutacu își reia emisiunea cu care a debutat la România TV și aduce în studio un grup de invitați speciali, pe care rareori îi putem vedea pe „sticlă”. Artiștii celebrei Fanfare Ciocârlia vor face o pauză din turneele lor internaționale și se vor afla alături de Victor Ciutacu și telespectatorii România TV, pentru care vor cânta și vor depăna povești savuroase despre viața și cariera lor.

Pe Victor Ciutacu îl puteți urmări și de luni până joi, între orele 21.00 și 22.00, la România TV, unde realizează „Ediția de seară”, împreună cu Laura Chiriac. Recent, când l-am întrebat ce se va întâmpla cu „Tonomatul”, Victor Ciutacu ne declara că e doar o chestiune de timp până ce emisiunea va reveni pe post. „Nu regret nimic privind Tonomatul, că nu-l îngrop. Ştiu că-i dezamăgesc pe ăia care-i aşteptau sfârşitul, dar va continua să existe. O să se vadă, cât mai curând, şi cum. În plus, ce să mai regret? Singur am făcut audiențe peste toată concurența la un loc. Am bătut ProTV trei săptămâni la rând, am readus pe sticlă, pe riscul meu, oameni uitaţi, vârfuri ale vieţii culturale, sportivi exponenţiali. Mai am ceva de demonstrat?”, a spus jurnalistul pentru LaRevista.ro.

Semnat de

Un comentariu

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *

Navighează pana sus