sâmbătă , 2 decembrie 2023

Tracy Anderson: cele cinci elemente care asigură succesul unui program de sport – VIDEO

anderson

Antrenoarea de fitness preferată a vedetelor, Tracy Anderson, dezvăluie care sunt cele cinci principii după care și-a construit stilul de antrenament.

Despre Tracy Anderson, Gwyneth Paltrow a declarat că „i-a transformat corpul complet, de așa manieră încât a devenit subiect de știre”, la doar câteva luni după ce actrița a născut al doilea copil. Ani la rând, Tracy a fost instructorul Madonnei și al lui Jennifer Lopez, ca să numim doar două dintre vedetele cele ma devotate ale programului de mișcare conceput de ea. Renumită pentru stilul său spartan de instrucție sportivă, Tracy Anderson a declarat pentru revista Allure că și-a dezvoltat antrenamentele bazându-se pe cinci elemente de bază.

    • Perseverență: „Trebuie să faci mișcare cinci sau chiar șase zile pe săptămână. Eu prefer șase.”
    • Nutriție: „Cred că ar trebui să-ți asiguri nutrienții din multe surse și din grupuri de alimente diferite. Și nu cred în diete extreme.”
    • Muzică: „Dacă vrei să observi schimbări reale și să fii motivat, trebuie să te miști pe muzică.”
    • Varietate: „Nu repet nici un exercițiu mai mult de 10 zile. Atât durează să trezești un mușchi mai slab și să creezi o schimbare la nivelul lui. Dar apoi mușchii nu mai vor să se modifice fără să dezvolte masă.”
    • Plăcere: „N-o să-ți placă de la început. Dar începe prin a fi mândru de fiecare pas. Iar într-o zi ai să începi să te bucuri de rezulate.”

Tracy Anderson a devenit celebră antrenând numeroase staruri, multe dintre ele proaspete mame, dornice să-ți recapete linia fină a siluetei. Specialitatea ei este antrenamentul dance-cardio, care arde multe grăsimi într-un timp foarte scurt, dar și exercițiile de Pilates. În prezent, Anderson deține săli de sport în Los Angeles, New York și Londra, iar Gwyneth Paltrow este partenera sa în toate aceste afaceri.

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *