vineri , 5 iunie 2020

Triggerfinger cântă în premieră în România, la Festivalul Shine

AfisShine

Festivalul Shine, ajuns la a doua ediţie, anunţa primele cinci nume prezente pe afiş: belgienii de la Triggerfinger, în premieră în România, şi trupele româneşti Suie Paparude, Coma, Grimus şi Toulouse Lautrec.

Shine va avea loc între 4 şi 5 iulie 2015, la Arenele Romane din Bucureşti, Open Air şi îşi propune să ofere un lineup cu șase artişti pe zi alături de un headliner internaţional, combinând stiluri de la rock alternativ la indie la electro şi trip hop. După ce prima ediţie i-a avut drept vedete pe Alternosfera şi Coma, Shine trece la următorul nivel, oferind un eveniment de două zile la Arenele Romane.

Triggerfinger, primul headliner al festivalului Shine, este o trupă de alternative-indie/stoner rock originară din Belgia, activă încă din 1998, ce a cunoscut recunoaştere mondială odată cu interepretarea acustică a piesei „I Follow Rivers” a artistei suedeze Lykke Li, interpretare ce a atins peste 10 milioane de vizualizări pe YouTube.

Cu patru albume de studio la activ, cel mai recent – „By Absence Of The Sun” – lansat chiar în 2014, Triggerfinger au susţinut sute de concerte pe marile scene internaţionale, cântând chiar şi alături de Rolling Stones, în Hyde Park din Londra. Triggerfinger a câştigat, printre altele, şi Belgian Music Industry Award în 2013 pentru Hit of the Year, Best Group, Best Alternative Music şi Best Live Act.

Abonamentele pentru Shine sunt disponibile online pe www.iabilet.ro (plata cu cardul, Paypal, pe abonament la Vodafone sau ramburs) şi în format fizic în reţeaua iaBilet (magazinul Muzica, Uman, Senia şi Perfect Tour din toată ţara). Primele 300 de abonamente de două zile au preţuri speciale: 34 de lei – Acces General şi 49 de lei – Golden Circle. După, acestea vor costa:

– 39 de lei – Acces General şi 54 de lei – Golden Circle, până pe 1 martie.

– 44 de lei – Acces General şi 59 de lei – Golden Circle, până pe 4 iulie.
– 50 de lei – Acces General şi 70 de lei – Golden Circle în ziua concertului şi la intrare, în limita locurilor disponibile.

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *

Navighează pana sus