vineri , 8 decembrie 2023

Trilogia „Before”, cu Ethan Hawke, „cea mai bună poveste de dragoste din toate timpurile”

BM

Iunie a fost o lună grozavă pentru actorul Ethan Hawke, care va reveni la Bucureşti, pe 26 iunie, pentru premieră filmului Before Midnight, lansat în America în luna aprilie. Trilogia Before Sunrise (1995), Before Sunset (2004), Before Midnight (2013) a fost numită„cea mai bună poveste de dragoste din toate timpurile” (The Week).

Seria Before-urilor, regizata de Richard Linklater, care va fi şi el prezent la premieră, este un experiment cinematografic fără egal, ce durează de aproape două decenii. Before Midnight continuă povestea de dragoste dintre Celine (Julie Delpy) şi Jesse (Ethan Hawke), care a început cu 18 ani în urmă, când cei doi s-au cunoscut într-un tren spre Viena, în filmul Before Sunrise, şi s-au revăzut după alţi nouă ani, în Before Sunset.

În aceeaşi perioadă s-a lansat un alt film cu Ethan Hawke, The Purge, care săptămâna trecută a ieşit pe primul loc în box-office-ul american, surclasând Fast & Furious 6. Întrebată cum a ales între cele două filme pentru Premiera de pe 26 iunie, mama actorului, Leslie Hawke a declarat: „Înainte să avansăm cu pregătirile pentru eveniment, distribuitorii nici nu se gândeau să aducă Before Midnight în cinematografele din România. În zilele noastre, blockbusterele au mai mult succes decât o producţie a cărei esenţă este dialogul dintre personaje, nu acţiunea. Before Midnight este un film despre dragoste şi relaţii, despre ce se-ntâmplă atunci când ajungi în sfârşit să fii cu persoana iubită. Te pune pe gânduri”.

Puteți participa la premiera filmului, alături de Ethan Hawke!

Evenimentul Before It’s Too Late este organizat în beneficiul copiilor săraci sprijiniţi de Asociaţia OvidiuRo, fondată de Leslie Hawke şi Maria Gheorghiu. El face legătura între seria Before-urilor şi destinul acestor copii, pentru care educaţia timpurie este esenţială. Studiile de specialitate arată că lipsa unei dezvoltări intelectuale adecvate în primii cinci ani de viaţă are efecte negative iremediabile. „Vrem să le mulţumim celor care sprijină eforturile noastre de a oferi educaţie preșcoalară de calitate copiilor dezavantajaţi. Sunt convinsă că susţinătorilor programului Fiecare Copil în Grădiniţă, premiat în repetate rânduri pentru rezultatele sale, le va plăcea la nebunie Before Midnight. Mă bucur că am putut aduce acest film în România”, mai spune Leslie Hawke.

Premiera filmului va avea loc miercuri, 26 iunie, la ora 20.00 şi va fi precedată de o recepţie VIP, la ora 18.30.

Ethan Hawke şi regizorul filmului, Richard Linklater, vor participa la o sesiune de întrebări şi răspunsuri după proiecţia filmului, la Palatul Copiilor.

Evenimentul se va încheia cu o petrecere cu tema Nostalgie, participanţii fiind invitaţi să o interpreteze prin vestimentaţia lor. Biletul la premieră, sesiune de discuţii şi petrecere susţine un copil să meargă la grădiniţă timp de o lună.  Costă 150 de lei şi poate fi cumpărat de aici. Pentru a participa şi la recepţia VIP cu Hawke, Linklater şi alţi invitaţi, biletul costă 300 de euro şi susţine un copil la grădiniţă timp de un an.

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *