sâmbătă , 2 decembrie 2023

Trooper & Iris la Arenele Romane, un „must see” al sezonului de primăvară

Afis Trooper An Iron Tribute 600X800

Dacă tocmai vă faceţi agenda cu evenimentele rock ce nu trebuie ratate în primăvara acestui an, iată cel puţin patru motive pentru a poziţiona concertul Trooper & Iris de la Arenele Romane în fruntea listei:

1. Pe 5 aprilie, la Arenele Romane, va fi pusă în scenă cea mai grandioasă producţie semnată de Trooper. Pe lângă muzică pe cinste, showul va fi completat cu efecte pirotehnice şi elemente de ordin vizual ce vor conferi spectacolului o anvergură aparte.

2. Concertul de la Arenele Romane va însemna o punte între generaţii: membrii „Naţionalei de Rock a României”, aşa cum au fost supranumiţi Iris, vor avea rolul de invitat special în showul celei mai apreciate formaţii rock a momentului: Trooper.

Iată şi o dezvăluire, făcută de Coiot, solistul Trooper: „Ne propunem să atingem apogeul când pe scenă vor fi prezente ambele grupuri, pentru interpretarea unei piese din repertoriul Iris”.

3. Showul din 5 aprilie va fi şi o întoarcere la rădăcini pentru membrii Trooper, ei alegând să aducă un tribut formaţiei Iron Maiden, care i-a influenţat decisiv în cariera muzicală. Tot Coiotul a anunţat şi următoarele: „Am stabilit să împărţim setlistul în două. Vom cânta o oră de piese Iron Maiden şi o oră de piese Trooper. Vom trece prin mai multe albume Iron Maiden pe care le iubim – “Iron Maiden”, “Piece Of Mind”, “Powerslave”, “Somewhere In Time”, “Seventh Son Of The Seventh Son”, “Fear Of The Dark” sau “Brave New World”. La capitolul Trooper, vom parcurge toată discografia. Ne-am gandit chiar să cântăm nişte piese extrem de rar auzite pe scenă. O să fie o experienţă unică.

4. Concertul de la Arenele Romane este primul eveniment Trooper ce oferă prietenilor formaţiei posibilitatea de a opta pentru bilete VIP. Cei care aleg această variantă vor beneficia de acces la sesiunea de autografe cu Trooper şi vor primi CD-ul digipack Trooper I şi afişul concertului.

Preţul unui bilet VIP este de 30 de lei, iar biletele pentru acces general costă 15 lei.

Bilete sunt disponibile în toată reţeaua BILETOO. Punctele de vânzare se găsesc la Unirea Shopping Center (parter, intrarea de lângă McDonald’s), Librăriile Adevărul şi Eminescu, magazinele Flanco, Victoria, Muzica, Sala Palatului, Cinema Patria, Palatul Naţional al Copiilor. Cei ce doresc să comande online, o pot face de pe www.Biletoo.ro, www.blt.ro, www.iabilet.ro si www.metalhead.ro/bilete

În deschiderea evenimentului de pe 5 aprilie vor cânta 9,7 Richter şi Strip Joint.

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *