duminică , 16 mai 2021

„Tropical Forest”, tema celei de-a 15-a ediții a târgului Fashion Bazaar

FB

DUMINICĂ 25 mai / Casa Universitarilor – Dionisie Lupu 46

Între orele 11:00 — 19:00

DESIGNERI – BIJUTERII – ACCESORII – ÎNCĂLŢĂMINTE – COSMETICE

Vino pe 25 mai 2014, la Casa Universitarilor – Dionisie Lupu 46 – la FASHION BAZAAR – cel mai mare târg de modă, cosmetice şi vintage. Peste 60 de expozanţi vin cu colecţii pline de culoare şi de energie.

Voaluri, mătăsuri, imprimeuri diafane vintşi rochii în noile nuanţe ale sezonului te aşteaptă la FASHION BAZAAR. Pregăteşte-te de vară cu haine unicat, create de tinerii designeri din România!

Încălţămintea şi gențile din piele naturală, în nuanţe dulci de vară, pentru o vacanţă plină de energie, pot constitui un bun motiv pentru a trece pragul târgului. Unde mai pui că poţi beneficia de reduceri substanţiale, valabile numai în ziua târgului, precum şi de cadouri preţioase, la preţuri mici, pentru persoanele speciale din viaţa ta. Cosmeticele bio şi obiectele de vintage autentic nu vor lipsi nici ele.

Pentru bărbaţi, organizatorii au pregătit colecţii de ceasuri şi bijuterii, cămăşi personalizate, accesorii unicat şi multe alte surprize.

Cei mai norocoşi dintre voi vor câştiga premii pe loc la tombola organizată din oră în oră în cadrul târgului.

Aşadar, nu rata ziua de duminică 25 mai, la Casa Universitarilor – Dionisie Lupu 46 – deoarece te aşteaptă multe surprize, concursuri, premii şi noile colecţii din materiale deosebite, pline de culoare!

25 mai 2014
Casa Universitarilor
Dionisie Lupu 46
Intrarea 10 RON
Dress code: Tropical Forest

Urmăreşte pe Facebook colecţiile care vor fi prezentate la târg!

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *

Navighează pana sus