miercuri , 4 octombrie 2023

Trupa ABBA se reunește pentru un moment special

Abba

Trupa suedeză ABBA plănuiește să se reunească și să revină pe scenă, anul viitor, pentru a celebra împlinirea a 40 de ani de la înființare. Anunțul a fost făcut de Agnetha Fältskog, într-un interviu publicat de o revistă germană.

În 2014, se împlinesc 40 de ani de la lansarea hitului „Waterloo”, cu care grupul ABBA a câștigat concursul Eurovision, în Marea Britanie. Momentul a reprezentat startul unei cariere strălucitoare pentru cei patru artiști, care a căror muzică este iubită și ascultată și astăzi în lumea întreagă. „O revenire… bineînţeles că ne gândim la acest lucru! (…) Ideea de a face ceva pentru a marca această aniversare există cu adevărat. Însă nu pot să vă spun astăzi ce va ieşi din această idee”, a declarat cântăreaţa Agnetha Fältskog, în vârstă de 63 de ani, pentru săptămânalul Welt am Sonntag.

Agnetha Fältskog a fost cea care a înființat trupa ABBA, în 1972, alături de chitaristul Bjorn Ulvaeus, cu care ulterior s-a căsătorit, și de cuplul format din Benny Andersson şi Anni-Frid Lyngstad.

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *