miercuri , 4 octombrie 2023

Trupa Grimus cântă la festivalul Waves Vienna

Grimus1

Trupa Grimus va cânta în acest weekend la festivalul Waves Vienna, ce are loc în perioada 3-6 octombrie, în capitala Austriei. Clujenii sunt prima trupă românească invitată la acest festival, concertul lor urmând să aibă loc sâmbătă, 5 octombrie, începând cu ora 22:45.

Waves Vienna este un important festival de tip show-case ce are loc din 2011, fiind o platformă live ce oferă şansa mai multor trupe aflate la început de drum pe plan internaţional, să se afirme. Printre participanţii din anii precedenţi se număra Jamie Woon, Totally Enormous Extinct Dinosaurs sau When Saints Go Machine. Pe parcursul celor patru zile de festival, în mai multe săli de spectacole sau cluburi din Viena, au loc concomitent concerte ale trupelor din întreaga lumea ce au fost invitate să ia parte la acest eveniment muzical.

Show-ul pe care Grimus este programată să îl susţină sâmbătă seara va avea loc în clubul Flex, unul dintre cele mai renumite din Viena, aici mai concertând, de-a lungul vremii, artişti precum Arcade Fire, Pendulum sau Pete Doherty.

Pentru fanii de acasă, Grimus mai are o surpriză: trupa a fost confirmată pentru a deschide show-ul pe care britanicii de la Hurts îl vor susţine vineri, 11 octombrie, la Romexpo, în Bucureşti.

Şi tot în această lună clujenii lansează şi videoclipul celui de-al doilea single de pe următorul lor album, Emergence. HIGH, clip în care rolul principal îl deţine Laura Cosoi, va avea premieră la mijlocul lunii octombrie.

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *