marți , 11 mai 2021

Trupa Rednex cântă în premieră la Hard Rock Café

rednex1

Vă mai amitiţi de trupa ce a făcut furori la jumătatea anilor “90 cu hitul „Cotton Eye Joe”? Simpaticii suedezi care au bulversat topurile cu a lor poveste de dragoste country ajung în premieră la Hard Rock Café, pe 11 octombrie. Pentru întâlnirea cu publicul din România ei pregătesc un show „de neuitat, cu distracţie, dans şi multe amintiri”,  din care nu vor lipsi nici celelalte piese pe care cu siguranţă le-aţi fredonat: „Wish You Were Here,” „Old Pop In An Oak”, „The Spirit Of The Hawk” etc.

Rednex s-a lansat în 1994 şi s-a bucurat de un success ameţitor graţie ideii de a transpune pe ritmuri dance piesa „Cotton Eye Joe”. Melodia a ocupat primele poziţii în topurile europene, iar peste ocean a ajuns până pe poziţia 25 a topului Billboard. În Germania, impactul Rednex a fost copleşitor, formaţia deţinând şi în prezent recordul pentru cel mai mare număr de săptămâni pe poziţia 1 în topul de single-uri.

Pentru concertul Rednex programat pe 11 octombrie la Hard Rock Café sunt în vânzare patru categorii de bilete:

VIP – 400 lei – poster, întâlnire & poza* cu artistul
Categoria I – 150 lei – loc la masă, în faţa scenei
Categoria II – 90 lei – loc la masă, în sală

Categoria III – 60 lei – fară loc

Biletele sunt disponibile în toată reţeaua BILETOO. Punctele de vânzare se găsesc la Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s), Librăriile Adevărul şi Eminescu, magazinele Diverta, Flanco, Victoria, Muzica, Cinema Patria, Sala Palatului, Palatul Naţional al Copiilor şi în Hard Rock Cafe. Cei ce doresc să comande online, o pot face de pe  www.Biletoo.ro, www.blt.ro, www.myticket.ro şi www.bilete.ro.

Pentru toate categoriile de bilete şi abonamente rezervarea mesei se face prin telefon, direct la Hard Rock Café.

* Pentru pozele din cadrul sesiunii de meet & greet fiecare persoană este rugată să aibă propriul aparat foto.

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *

Navighează pana sus